Strange Love

Purito BB Cream: У пошуках найкращого відтінку

Purito BB Cream: У пошуках найкращого відтінку
Purito BB Cream: У пошуках найкращого відтінку

Я шукала ВВ-крем, який би відповідав трьом основним критеріям: легкість, ефективність і догляд. Purito Cica Clearing BB cream мені повністю підходить, залишилося обрати відтінок.

Purito Cica Clearing BB cream має доволі рідку та легку текстуру, яка швидко схоплюється на шкірі та стає сатиновим. Добре вирівнює тон шкіри, приховуючи недосконалості та почервоніння. Має протизапальні та заспокійливі властивості.

І якщо з текстурою та властивостями все зрозуміло, то з відтінком трішки складніші: хоч крем і підлаштовується під відтінок шкіри, хочеться отримати найкраще попадання в яблучко.


Я замовила пробник у трьох відтінках:

#15 Rose Ivory
#23 Natural Beige
#27 Sand Beige


#15 Rose Ivory

Наразі найбільш підходящим виявився саме цей відтінок. Має багато жовтизни, яка нейтралізовує тьмяність шкіри. Добре підлаштовується під мій відтінок шкіри

#23 Natural Beige

Як на мене, відтінок дуже сірий, такий типовий для корейсктх ВВ насправді. Також добре підлаштовується під шкіру, проте, як на мене, взимку робить шкіру надто тьмяною.

#27 Sand Beige

Повний провал. Очікувала просто більш темну версію #23, а отримала насичено-помаранчевий відтінок. Хіба на літо в якості підтримки моєї автозасмаги.

Тепер порівняємо ці відтінки з найпопулярнішими відтінками культових корейсктх засобів.

Ось порівняння відтінків:

▪️Purito BB Cream 15,
▪️Purito BB Cream 23,
▪️Purito BB Cream 27,
▪️Missha BB 21,
▪️Enough Collagen 21.


Також планую протестувати відтінок 21 Light Beige і лише тоді придбати повнорозмірку, аби бути на 100% впевненою, що знайшла свій колір.