Charlotte Tilbury, Golden Rose, Colour Intense, Topface, Lamel, Notage
Мої нюдові олівчики для губ частина 1
Олівчиків в мене накопичилось багато, тому поділила на дві частини.
В цій будуть здебільшого нюдові, рожеві, пильно-рожеві…
- Colour Intense 90 nude - взагалі полюбляю олівчики цього бренду. Автоматичні, мʼякі, малюють як по маслу. Цей колір, коричневий з червоним підтоном. В залежності від помади буде або більш коричневим, або навпаки, більш цегляний колір.
- Topface Waterproof lip liner 106 - гарний нюд з пильно-рожевим підтоном. Він більш матовий, швидко стирається, тому підточувати його треба частіше, але колір😍
- Lamel Long Lasting gel lip liner 407- вже культовий, дуууже гарний нюд. З правильним коричневим кольором. Єдине що мені не подобається, це його точити, ніколи не получається, постійно обламується, тому що він дуже мʼякий та масляний. Але за цей колір, я йому це вибачаю.
- Notage Waterproof lip liner 701 - нюд з рожевим-коричневим підтоном. Мені дуже подобається.
- Charlotte Tilbury Pillow Talk - відомий на весь світ. В мене був набір з помадою та блиском з цієї ж серії. Саме цей олівець стільки не коштує звісно. Тут ви сплатите за бренд. Він мʼякий але не занадто. З явний рожево-персиковим підтоном. Гарно малює. Ще раз купувати не буду.
- Golden Rose Lip liner 223 - дуже гарний відтінок, як на мене майже ідеальний. Нюд, з саме коричневим підтоном. В залежності від помади буде більш або менш коричневим. Маю 2 таких і думаю, буду повторювати постійно.
Коментарі (0)