wowmom

Намагаюсь розібратися, чим же так популярна олійка Nyx Fat Oil

Намагаюсь розібратися, чим же так популярна олійка Nyx Fat Oil
Намагаюсь розібратися, чим же так популярна олійка Nyx Fat Oil

Привіт, красуні!

Ви помітили, як потрошку стійкі матові помади стали відходити на другий план, і все більше набирають популярність саме блиски та олійки для губ?

Напевно, ми, дівчата, частіше стали обирати комфорт та глянець, замість сухих, стягуючих губи, формул.

Ні, я і досі люблю матові помади, такі, щоб нафарюувалася зранку, та змила ввечері, але, неочікувано для самою себе, я дійсно полюбила олійки.

Чому? Бо вони прості у нанесенні, красиво блищать і губи після них м'які та зволоження.

У минулому році, мабуть, найпопулярнішою олійкою на ринку стала Nyx Fat Oil, яку постійно порівнють з Dior або Clarins. В мене була олія від Clarins, і, якщо чесно, для мене такого плану засоби - всі плюс/мінус однакові, тому так - Nyx дійсно конкурує з люксом.

Намагаюсь розібратися, чим же так популярна олійка Nyx Fat Oil

Дизайн Nyx Fat Oil дуже такий молодіжний. Пузатий флакон, великі надписи і яскраво салатова кришка - мені, наприклад, піднімають настрій, тому рука так і тягнеться до олійки.

Всі віддінки в палітрі красиві і комерційні, тож сміливо обирайте будь-який варіант, який вам прийде до душі, бо навіть найтемніший віддінок абсолютно безпроблемний в нанесенні.

Всі віддінки в палітрі красиві і комерційні, тому сміливо обирайте будь-який, який вам прийде до душі, бо навіть найтемніший віддінок абсолютно безпроблемний в нанесенні.і, бо навіть найтемніший віддінок абсолютно безпроблемний в нанесенні.

В мене віддінок 06 Follow Back, і з вибором, я абсолютно не пригадала. Це дуже красивий напівпрозорий коричневий віддінок, с золотистим шимером.

До речі, аплікатор тут просто велитенський, але наносити олію ним дуже зручно. Він набирає достатньо засобу, щоб повністю профарбовувати губи за один раз.

Пахне олійка дуже приємно, чимось солоденьким, але, Слава Богу, вона не має присмаку.

Коли я її вперше наносила на губи, чесно, дівчата, я очікувала якогось ефекту вау, адже ну як пояснити таку шалену популярнісь цієї олії. І тут мене очікувало невеличке розчарування, адже це виявився просто красивий блиск. Не більше, не менше.

Можливо, я б хотіла якогось більшого сяяння, або яскравішого віддінку, або можливо, я чекала, що вона буде залишати тінт на губах, але нічого з цього Nyx Fat Oil не робить.

Вона просто додає легкого, ледь помітного, золотистого відтінку, і зволожує губи.

Тримається олійка стандартно, як для блиску - годину/півтори не більше, і глянець поступово стає менш вираженим. Блискітки на шкірі майже не залишаються.

Для мене Nyx Fat Oil не стала відкриттям року, і я не розумію, чому навколо неї так багато шуму. Хороший якісний блиск для губ, котрих зараз ого-го скільки.

Частіше за все, наношу її поверх контурного стійкого олівця, щоб зробити губи більш соковитими. Таке поєднання виглядає, як на мене круто.

Або використовую олійку, замість бальзаму, перед нанесенням матової помади, щоб якісно зволожити губи - з цією задачею вона також гарно справляється.

Підводячи підсумки, я хочу сказати, що Nyx Fat Oil - мені сподобалася, але я очікувала від неї чогось більшого. Є багато аналогів, які в два-три рази дешевше, але то вже таке. Якщо дуже хочеться спробувати - дочекайтеся хороших акцій або знижок.

Дякую за увагу 😘