Це підпал! Насичений червоний від Golden Rose (18)
Хтось ще обожнює червоні помади?
Всім привіт, дівчата)
Сьогодні розповім про мою улюблену червону помаду від Golden Rose у відтінку 18. Вчора ходила в театр з цим відтінком на своїх губах, та відчувала себе на мільйон)
Golden Rose - це турецький бюджетний бренд, відомий своєю високою якістю за невелику ціну. А їх колекція рідких матових помад - то справжній хіт на косметичному ринку.
І це не просто так, адже складно знайти рідку матову помаду, яка буде стійкою та не пересушувати губи водночас. Матова помада від Golden Rose дуже комфортна та майже не відчувається на губах. А щоб вона лягала бездоганно, треба обовʼязково підготовити губи заздалегідь та нанести бальзамчик на них.
Відтінок 18 - це насичений червоний з теплим підтоном. В мене тепла шкіра, карі очі та тепле каштанове волосся, тому цей відтінок гармонує з моєю зовнішністю. Помада дуже насичена та з першого разу перекриває природній колір губ, тому треба її наносити тонким шаром. А завдяки зручному аплікатору не складно зробити рівний контур, що для мене є дуже важливим плюсом (але все одно я завжди використовую олівець для губ для більшої стійкості).
Серед мінусів можу відмітити її в демакіяжі, бо змивається вона складно і доволі довго. Але я готова їй це пробачити, адже виглядає вона ну дуже ефектно!
Коментарі (0)