Славина Вета

Бютжетний але дуже дійовий засіб.

Бютжетний але дуже дійовий засіб.

Доброго дня дівчата!

Це мій перший допис на даному сайті, тому прошу не судити строго. Хочу трошки росповісти про цей чудовий засіб від бренду ТАЙФУН сироватка для коррекції фігури.

Колись я чула про чай від даного бренду та розмови подружок про даний крем, але якось скептично відносилась бо на той час в мене був юлюблинець від Бельвіта. Думаю пам'ятаєте такий. Зараз його в нас не купити, тому вирішила спробувати продукцію не дорогого вітчизняного виробника.

Навіть не розумію чому я раніше не дивилась в бік ТАЙФУН? Зараз навіть жалкую, бо це такий класний, красивий та клієнтоориєнтовний бренд. В мене зараз три засоби на тестуванні. А так як я першою спробувала сировотку про неї і хотіла побалакати.

Як виглядає туба ви можете побачити на фото, вона стандартна, але зручна. М'який пластик, відкидна кришочка, милий діаочий дизайн.

Склад не органічний, але й не страшний. Містить парабени які нібито забивають пори та можуть якось впливати на клітинні зміни, але мені це не цікаво, бо ціх домішок скрізь повно. Особисто моєї шкірі від їх наявності не стало погано. А ось тургор шкіри навпаки підтягнувся, став шовковистим та приємним на дотик. Використовую вже третю неділю в поєднанні з огортуванням і масажем сіліконовою руковичкою.

За цей час шкіра помітно розгладилась та стала якоюсь свіжою на вигляд нібито після маски, поступово вирівнюється, бугорків які були дуже помітні якось поменшало.

Мені подобається засіб. На черзі ще два креми. Згодом про них також повідаю. Даний засіб рекомендую. Він має безліч переваг по рівнянні з аналогічними дорогими продуктами.

Бютжетний але дуже дійовий засіб.

Допомогає доглядати за шкірою.

Славина Вета
0
2
Підписки