krutoguuz

Пусті баночки

Пусті баночки

Здається в перших місяцях 2024 рокі в мене вирішили закінчитися половина засобів, бо кожен день з'являється нова пуста баночка. Тому це точно не останній пост на цб тесу в цьому місяці)

Термальна водичка, яка була моєю першою)

Як я її використовувала? Перед засобами, які треба наносити на вологу шкіру. Але не на постійній основі, а тільки тоді коли забувала та витирала обличчя насухо. В цілому мені її вистачило на більше ніж пів року.

Використовувала її тільки в якості провідника не більше, по суті не знаю, що ще можна очікувати від такого засобу.

В цілому я б її повторила, але пізніше, бо планую переїзд і мені треба мінімалізувати тимчасово кількість баночок)

Нещодавно вже писла про неї https://club.makeup.com.ua/post/29243/

Цю маску я отримала в подарунок від Каті, ще раз дякую 🥰

Я її вже давно хотіла спробувати, але все якось не складолалося, а тепер цікаво спробувати ще зелененьку для швидкого відновлення волосся.

Волосся після неї м'якесеньке, вони її позиціонуть, як салонний ефект, але я в салоні відновлення не пробувала, тому немає з чим порівняти)

Фільтри: хімічні старого та нового покоління + гіалуронка, екстракт зеленого чаю

Тексутра кремова, білого кольору, швидко поглинається та не білить. Але його в умовах міста треба поновлювати. Він мені сподобався, але за цю ціну можна знайти кращі варінати.

Тому точно не повторю, але був цікавий досвід та ідеально підходив до використання в холодну пору так, як сонце не таке активне. Я його не поновлювала взимку протягом дня.

Що б хотіли спробувати? Але можливо на щось у вас склалися інші враження?