Христина 🌺

Mustela: мультисенсорна пінка для купання…

Mustela: мультисенсорна пінка для купання…

Зараз в моїх дітей пішло сильне загострення АД. Була досить холодна погода, а також їли багато цитрусових...результат не заставив себе чекати. Одного бальзаму виявилось замало, бо навіть в воді шкіра червоніла і висипало.

Тому я купила цю пінку.

Купувала її, одразу скажу: не для супер великої пінки в ванні для дитячих ігор (для цього в мене є інші), а для лікування шкіри.

Mustela: мультисенсорна пінка для купання…

Вона як синька. Але дітей це тільки радує.

91% натуральних компонентів, не містить шкідливих речовин. В складі морські олігоелементи і мʼякі ПАР. Пінка має властивість очищати шкіру замість гелю для миття. При цьому не порушує шкірний барєр. Також тут є запатентований компонент авокадо персеос ( не знаю, що це...але звучить гарно) і екстракт волошки, який помʼякшує і відновлює.

Має гіпоаоергенну формулу, не подразнює очі.

Вона має запах, досить інтенсивний...але дітям, і мені сподобався. Цей запах тут ніби теж для того, щоб в дитини розвивалися органи чуття...щось типу того.

Пінка сподобалась, враження позитивні. Шкіра заспокоєна і після купання вже не була такою червоною.

Піна від неї є, але цей ефект не довгий. Тому, хто очікує ванну повну бульбашок...ця пінка такого не дасть. Тут вона націлена на помʼякшення води і очищення шкіри.

Мені сподобався результат від неї. Тут знову Mustela мене порадувала.