YuliHrytskoff

Крем для шкіри навколо очей Biolaven Eye Cream

Крем для шкіри навколо очей Biolaven Eye Cream

Шкіра навколо очей - найніжніша і найчутливіша, адже вона в цій зоні дуже тонка і рухлива, під нею практично немає жирової клітковини, зате є складна система кровообігу і нервової регуляції. А ритм сучасного життя, недосипання, стреси, погана екологія та інші несприятливі фактори не найкраще позначаються на ніжній шкірі повік, викликаючи передчасне старіння, набряклість і темні кола. Щоб не допустити зазначені негативні наслідки, за шкірою навколо повік потрібно ретельно доглядати, використовуючи гарні зволожуючі креми. На даний момент я користуюсь Кремом для шкіри навколо очей від польського бренду органічної косметики Biolaven, враженнями про який хочу поділитись у даному відгуку.

Крем приїхав до мене запакованим у мініатюрну картонну коробочку, витриману в біло-бузкових тонах. На ній можна ознайомитися із офіційною інформацією про засіб від виробника.

Сам крем розфасований у дуже приємну, матову на дотик тубу, що міцно загвинчується пластиковою кришечкою.

Дозатор виготовлений у вигляді носика, крем завдяки ньому дозувати зручно.

Об’єм крему стандартний для такого роду засобів – 15 мл. Не дивлячись на невеликий об’єм, вистачає його надовго.

Склад крему чудовий! І він став ледь не основною причиною купівлі даного косметичного засобу. Склад крему насичений просто величезною кількістю дуже корисних для якісного зволоження і збереження молодості шкіри натуральних зволожуючих факторів, амінокислот, антиоксидантів. Так, є й допоміжні компоненти, консерванти, але без них косметичний засіб просто не міг би мати придатну до використання текстуру та зберігатися тривалий час після виготовлення. Та й всі ці компоненти відносно безпечні… Єдиний момент, що мені не подобається – це наявність віддушок, але, знову ж таки, ці компоненти не є аж дуже небезпечними.

А тепер – більш детально про кожен компонент складу даного крему:

Aqua – вода. Розчинник.

Vitis Vinifera Seed Oil – олія виноградної кісточки. Антиоксидант, емолент.

Squalane – сквален. Ідентичний до шкіри інгредієнт, емолент.

Glycerin – гліцерин. Ідентичний до шкіри інгредієнт, зволожувач.

Propanediol – пропандіол. Зволожувач, розчинник.

Sorbitan Stereate - сорбітан моностеарат, неіоногенний ПАР. Стабілізатор зворотних емульсій, емульгатор, компонент ароматів.

Sucrose Cocoate- кокоат сахарози. Емульгатор.

Glyceryl Stereate - природний емульгатор типу «вода в олії», похідне жирних кислот з олії та гліцерину. У косметичних засобах зазвичай використовується як стабілізатор формули, для запобігання розшарування інгредієнтів. Має на шкіру пом'якшувальну, зволожуючу дію, допомагає утримувати вологу в шкірі. Сприятливо впливає на суху чи обвітрену шкіру. Отримують з пальмоядрової або соєвої олії.

Persea Gratissima Butter – олія авокадо.

Xylitol – ксіліт. Зволожувач.

Urea – сечовина. Ідентичний до шкіри інгредієнт, зволожувач.

Stearic Acid – стеаринова кислота. Регулятор в’язкості, емолент.

Resveratrol – ресвератрол. Потужний антиоксидант.

Proline – пролін. Амінокислота. Ідентичний до шкіри інгредієнт.

Arginine – аргінін. Амінокислота. Ідентичний до шкіри інгредієнт.

Threonine – гідроксиамінокислота. Ідентичний до шкіри інгредієнт.

Lysine HCI - L-Лізин Гідрохлорид. Амінокислота.

Glutamic acid – глутамінова кислота. Зволожувач.

Glycine – гліцин. Амінооцтова кислота. Ідентичний до шкіри інгредієнт.

Alanine - а-амінопропіонова кислота, аліфатична замінна амінокислота. Ідентичний до шкіри інгредієнт.

Serine – серин– амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Ідентичний до шкіри інгредієнт.

PCA – зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Sodium Lactate - натрію лактат – натрієва сіль молочної кислоти – компонент натурального зволожуючого фактора шкіри. Використовується в засобах догляду за шкірою як зволожуючий агент.

Sodium PCA - зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Betaine – зволожувач.

Tocopherol Acetate – антиокстдант.

Lavendula Angustifolia Oil – лавандова олія.

Cetearyl Alcohol – спирт цетеариловий. Емульгатор, регулятор в’язкості, емолент, стабілізатор емульсії.

Dehydroacetic Acid – дегідрооцтова кислота. Консервант. Зареєстрований як харчова добавка.

Parfum – парфумування. Віддушка.

Linalool – парфумування.

Консистенція кремоподібна, дуже легенька і ніжна. Щільність в міру – якраз підходяща для такого засобу як крем для шкіри навколо очей.

Текстура однорідна.

Колір – молочно-білий.

Запах. Крем має досить виражений лавандово-виноградний аромат. Запах приємний, не надто інтенсивний і не нав’язливий. Відчувається тільки якщо нюхати сам крем та злегка – при нанесенні. На шкірі не залишається. Але наявність віддушки мені не до вподоби! Я взагалі не любитель ароматизованих засобів доглядової косметики, а коли йдеться про таку делікатну ділянку як шкіра навколо очей – то тим більше…

Використовую цей крем я цілком стандартно - наношу тонким шаром легкими поплескуючими рухами на попередньо очищену суху шкіру навколо очей.

Крем витрачається дуже економічно - мені достатньо всього кілька крапель засобу (як зображено на фото), щоб розподілити засіб по всій зоні навколо очей.

Крем дуже легко наноситься і розподіляється по шкірі, повністю вбирається хвилин за п'ять. Після – не залишає ні липкості, ні плівки, ні жирного блиску.

Найчастіше я використовую крем при вечірньому догляді за шкірою обличчя – після зняття макіяжу та очищення шкіри. Але, оскільки зараз триває опалювальний сезон і повітря в приміщенні дуже сухе, то все частіше моя шкіра потребує додаткового зволоження і вранці - в такому випадку я наношу крем після вмивання, чекаю буквально кілька хвилин і можна приступати до нанесення макіяжу. Крем абсолютно не конфліктний з декоративною косметикою - ні консилер, ні туш, ні тіні, ні підводка/олівець у мене жодного разу не розтерлися і не розмазалися раніше звичайного.

По ефективності – крем мені дуже подобається! Він прекрасно зволожує шкіру навколо очей, візуально розгладжує рельєф шкіри, завдяки чому вона виглядає здоровою та доглянутою. Що стосується впливу на зморшки – вони, звичайно, нікуди не ділися, але за час користування цим кремом (на момент написання відгуку – це вже трішки більше трьох місяців) я помітила, що вони стали наче більш наповненими, а отже, значно менш помітними. Принаймні, в розслабленому стані морщинки взагалі майже не помітні, але от коли сміюсь, чи хмурюсь – все ж таки вони помітні. Крем абсолютно не викликає набряків під очима. Бувало, що я навіть наносила крем безпосередньо перед сном (таке робити, звичайно ж, дуже не рекомендується), але на ранок не було ні набряків, ні припухлостей!

Єдиний момент, про який вважаю за необхідне розповісти, - на початку користування цим кремом, буквально декілька перших вечорів, у мене після нанесення крему трішки починали свербіли очі, - я, боячись якоїсь серйозної алергічної реакції, навіть думала припинити ним користуватися, але якось різко все пройшло… Тому я продовжила користуватись цим кремом і більше ніяких негативних реакцій він в подальшому у мене більше не викликав. Але, найімовірніше, це тільки моя індивідуальна реакція, бо шкіра у мене чутлива, або ж, таким чином відбувалось привикання до нових активних речовин у складі крему.

А ще – маленький лайф-хак як відростити довгі і красиві війки!) Я після нанесення крему для шкіри навколо очей залишки засобу, що залишаються на пальцях, наношу на війки, починаючи зсередини довжини (для уникнення потрапляння крему в очі), злегка підіймаючи їх догори. Робила так і з цим кремом (і зі всіма своїми попередніми), але від нього помітила цікавий «побічний» ефект – війки дуже гарно підросли по довжині та стали об’ємнішими!

Крем для шкіри навколо очей Biolaven Eye Cream – чудовий базовий крем для догляду за шкірою навколо очей. Прекрасно зволожує, має гарний, насичений активами склад, легко наноситься та швидко поглинається, не конфліктуючи із декоративною косметикою. А ще, дуже позитивно впливає на війки, стимулюючи їх ріст! Рекомендую спробувати!)