MAXIMOVA🌷

Пусті баночки

Пусті баночки

Шампунь для пошкодженого волосся "Манго і рідкий шовк" Tink SuperFood For Hair Mango & Liquid Shampoo

Вимивав волосся до скрипу, не люблю такого ефекту бо плутається волосся. Проте не викликав сухості чи лупи. Покупку не повторю.

Розгладжувальна маска для волосся "Манго і рідкий шовк" Tink Hair Mask

Маска справлялась зі своєю задачею, розплутувала волосся, пом’якшувала та полегшувала розчісування. Проте вона досить легка, не обтяжує волосся як жирні маски. Це щось середнє між маскою і бальзамом. Такі залишились враження від використання😊 Наразі не повторюю її, тестую нові засоби але взагалі вона мені сподобалась і купила б ще.

Пусті баночки

У мене спрей в старій версії упакування, дизайн баночки оновився. Він мені дуууже сподобався, використовую його в якості термозахисту, також для полегшування розчісування і в якості догляду, адже в складі великий перелік протеїнів, а ще відсутні силікони (якщо для когось це принципово). Окремо варто відзначити аромат🥰 тропічний, солодкавий, дууууже приємний! Обожнюю! Повторю покупку!!!

Тут коротко: він мені подобається, він працює, добре дезодорує і контролює потовиділення. Мінус - в складі є Aluminium, я колись оберу для себе дезодорант без цього складника але наразі мене влаштовує Garnier. Повторю покупку.