Alyona Fedyk

Маленьке чудо від Artdeco

Маленьке чудо від Artdeco
Маленьке чудо від Artdeco

Ви знаєте мою любов до праймерів🥰 На цей раз вона проявилась до бази під тіні від Artdeco. Коли почала активно її юзати, то зрозуміла, чому база під тіні дійсно має значення. Звісно, якщо тіні якісні, а шкіра повік не надто жирна, то й без бази пігмент може протриматись увесь день. Але з праймером для повік Artdeco ви отримаєте ще й насичений колір тіней та їх легке нанесення.

Цей продукт виглядає неймовірно! База дуже ніжна, кремова, наносити її надзвичайно легко за допомогою пальців, та й тушувати також. На повіках вона лишає красивий відтінок шампань та сяйливий фініш. Ці дрібненькі блискітки круто дивляться навіть під тінями, вони дуууже делікатні, тому можете не хвилюватись, якщо користуєтесь лише матовими текстурами (як я😊)

Пахне ця крихітка теж нетипово. Кайфовий аромат чоловічого гелю для душу або бальзаму після гоління... Погодьтесь, декоративная косметика рідко коли має подібний запах🤍

Чому я сказала про висихання? Це її єдиний мінус. Навіть в цій чарівній баночці з кришечкою база може засохнути, і це не залежить від того, використовуєте ви її щодня, чи раз на півроку. Якимось чином вона просто вирішує одного разу вас покинути😕 В мене так і сталось. Але до цього вона все ж прослужила вірою і правдою. Це вже друга баночка і, сподіваюсь, вона побуде зі мною ще довше.

Наносити базу варто тонким шаром та швиденько розподіляти по повіках. Поверх – тіні. Ви одразу побачите відмінність, і, до речі, я вам її продемонструвала на фото. Перші три мазки (ближче до ліктя) – це тіні на оголену шкіру, наступні три (ближче до зап'ястка) – поверх бази Artdeco. Фото 1 – матові текстури, фото 2 – металік. Я використовувала палетку L`Oréal Paris Emotions of Nude.

  • Без компонентів тваринного походження.
  • Містить у складі бісаболол та вітамін Е, які в цьому випадку захищають чутливу шкіру повік та зменшують почервоніння (так каже виробник).
  • За відгуками інших дівчат я зробила висновки, що база дійсно запобігає скачуванню тіней, якщо шкіра повік жирна. Варто спробувати❤️