О'L

Гідрогелеві патчі з екстрактом червоного апельсина

Всі мої друзі, родичі та знайомі знають, що я просто шаленію від нових баночок із доглядовою косметикою, тому на всілякі свята доволі часто отримую різноманітні косметичні продукти.

Ці патчі я також отримала в подарунок. Відверто зізнаюсь, що самостійно я б їх навряд чи колись придбала.

Справа в тому, що я, чесно кажучи, взагалі не розумію дію патчів. Мала їх від різних виробників, проте ані дешеві, ані більш дорогі мене взагалі не вразили. Тож, ніколи їх самостійно не купую та навіть не задивляюсь у їх бік. Тим паче, що набряків під очима, тьфу-тьфу, не маю, а синці мої пов’язані із рівнем гемоглобіну та патчі тут навряд чи допоможуть.

Гідрогелеві патчі з екстрактом червоного апельсина Images – експрес-засіб, який допомагає за 10-20 хвилин позбутися слідів недосипу, стресу й зменшити вираженість тонких ліній. Ірландський мох усуває набряки і заспокоює чутливу шкіру. Завдяки високій концентрації вітамінів А, С, Е, Н, РР, К і групи В екстракт цитруса юдзу підвищує пружність шкіри і надає м'якого освітлювального впливу. Гіалуронова кислота, здатна притягувати й утримувати молекули води, що в 1000 разів перевищують її власну вагу, створює на поверхні шкіри захисну вологоутримувальну плівку, яка відбиває атаки агресивних зовнішніх факторів.

Особливості Images Blood Orange Eye Mask:

- забезпечує виражений ліфтинг-ефект;

- зволожує і пом'якшує шкіру;

- має приємний охолоджувальний вплив;

- висвітлює темні кола;

- стимулює вироблення колагену й еластину, що відповідають за пружність шкіри;

- зменшує вираженість мімічних зморшок і заломів;

- усуває набряки;

- заспокоює запалення та почервоніння;

- надає погляду свіжого й відпочилого вигляду.

Етикетка наліплена криво ( Маркування в мене повністю на китайській мові, яку я на жаль, взагалі не розумію ( Тож, ані склад, ані показання, ані виробника ідентифікувати мені не вдалося (

На фото нижче

Жодного із зазначеного вище ефектів від їх використання, чесно кажучи, не помітила, навіть елементарного зволоження немає (про ефект лістингу та зменшення зморшок, взагалі мовчу).

В упаковці є лопаточка, щоб доставати патчі. Хоча, як на мене, доставати їх таким чином не дуже зручно, краще, коли виробники кладуть у такі продукти маленькі пластикові пінцети, ними користуватися набагато зручніше.

Рідини в баночці доволі багато, і з часом вона, здається, не так швидко випаровується . Самі ж патчі помаранчевого кольору, і що найцікавіше – багато з них чомусь рвані та шматки цього гідро гелю плавають у банці (тут можу додати, що я діставала їх акуратно і вони були такі із самого початку, на фото видно шматочки).

Нуууу, щоб вже це «добро», як то кажуть, не пропадало, я вирішила використовувати їх наступним чином.

Під очі я зазвичай користуюсь аргирелином або пептидною сироваткою від The Ordinary. А ще маю їх Caffeine Solution 5% + EGCG, який насправді мені не дуже зайшов (

Тож, зранку, наношу цей «кофеін», та зверху патчі Blood Orange. «Кофеін» тоді не так стягує шкіру (як самостійний засіб він не дуже комфортний, зазвичай, «закриваю» його кремом під очі).

Не можу сказати, що помічаю якійсь WOW ефект, але погляд зранку більш ясніший.

Покупати їх більше не планую, як загалом, і будь-які інші патчі.