Tatyana

Сироватка Elizavecca Hyaluronic Acid Serum 100%

Сироватка Elizavecca Hyaluronic Acid Serum 100%
Сироватка Elizavecca Hyaluronic Acid Serum 100%
Сироватка Elizavecca Hyaluronic Acid Serum 100%

Від Elizavecca у мене було декілька сироваток. Перша с гіалуроновою кислотою 97%, вона дуже мені подобається, її я купляла вже 3 рази. Потім була з епідермальним фактором росту, вона досить непогана, але повторно її брати не хотілось, бо вона не перевершила попередню. Згодом я придбала сироватку з гіалуроновою кислотою 10%, про яку і піде мова.

Сироватка Elizavecca Hyaluronic Acid Serum 100%

Перше, що вражає в цій сиворітці - це великий об'єм у 200 мл.

Пакування захищене перфорацією на коробці і сам флакон знаходиться в плівці.

Коробочок дуже красивий, з голографічним переливом і сам флакон виглядає гідно. На перший погляд він здається скляним, але це все імітація. Насправді він зроблений із міцного матового пластику.

Кришка на флаконі відкручується. Формат в принципі зручний. Всередині флакона розташований дозатор з заглушкою, яка легко знімається.

Якщо порівнювати 2 сироватки з гіалуроновою кислотою від даного виробника, то для мене вони дуже схожі, але є деякі відмінності. Сироватка з 97% гіалуроновою кислотою трошки густіша/щільніша, але і 100% не рідка.

Доречі, назва 100% може декого ввести в оману, бо помітка 10 000 ppm розшифровує, що засіб містить тільки 1% гіалуронової кислоти.

Сироватка прозора, запаху не має. Вона також трохи в'язка і слизька, але текстура її приємна, гелева.

Із флакону сироватка дістається акуратно, не виливається. Подається вона крапельно, тобто необхідна кількість з легкістю контролюється.

Засіб легко розподіляється і швидко вбирається шкірою, зовсім не залишає після себе липкості. По відчуттям ця сироватка також дуже нагадує ту, що 97%.

Після її поглинання шкіра приємна на дотик, гладенька, виглядає матовою. Сироватка освіжає, вирівнює тон, трохи підтягує шкіру (наче надає ліфтинг ефект) і звужує пори.

Я обов'язково закріплюю її зволожуючим кремом. Не треба нехтувати цим пунктом і використовувати сироватку соло, бо поверх всіх гіалуронових сироваток треба наносити крем. В противному випадку може відчуватися навіть недостатнє зволоження і стягнення. Гіалуронова кислота має гарні зволожуючі властивості, вона утримує вологу в клітинах, тому слід правильно використовувати такі засоби, щоб не розчаруватись.

Разом з цією сироваткою я використовую крем з колагеном від Farmstay і в парі вони працюють просто чудово. Мені абсолютно вистачає зволоження і власне догляду. Мені подобається стан шкіри, вони зовсім не обтяжують, не провокують висипань і подразнень, пори не забивають і не прискорюють виділення себуму. При цьому обидва засоби служать ідеальною базою під макіяж, з тональними не конфліктують. Результатом я задоволена.

Ця сироватка призвела на мене дуже позитивне враження. Використовую її двічі на день, недоліків не помітила і зауважень до неї у мене немає.

Я не можу сказати, що ця сподобалась більше, ніж 97%, вони обидві для мене гарні і приблизно на одному рівні, бо дуже схожі по всім характеристикам.