wowmom

Такого крему для рук в мене ще не було! Неймовірний дизайн, але дуже специфічний аромат

Такого крему для рук в мене ще не було! Неймовірний дизайн, але дуже специфічний аромат

Привіт, красуні!

В мене дуже дуже суха шкіра рук, яка особливо страждає в період холодів. Сухе повітря від опалення, мороз, або просто звичайне миття посуду - висушує так, що інколи можуть з'явитися рани. Саме тому, я привчила себе постійно використовувати креми, аби попередження цю проблему . Серйозно, в мене засоби для рук знаходяться по всьому дому: коло ліжка, на кухні, в ванній, та у всіх сумках.

І ось нещодавно, в мене з'явився цікавий крем, який дійсно став прикрасою туалетного столика, але до сих пір, мені важко потоваришувати з його ароматом.
Це крем-емолент Girlwood.

Такого крему для рук в мене ще не було! Неймовірний дизайн, але дуже специфічний аромат

Упаковка - це просто насолода для очей. Ну ви тільки гляньте на цей чарівний рожевий багатогранний флакон. Тому, хто розробив дизайн цього крему, окремий респект.

Дозатор, як на мене, трохи тугуватий, але я сподіваюся, що з часом, він почне працювати м'якше.
Проте я погоджуюся, що коли у крема є дозатор - це дуже зручно у використанні.

В складі багатьох масел та рослинних екстрактів, і попри це, крем має легку текстуру, схожу на емульсію.
Він не залишає ні жирної, ні липкої плівки.

Виробник каже, що аромат крему реагує на власний ph шкіри, і тому кожній людині, він пахне по-різному.
Але мені цей взагалі не зайшов, бо я відчуваю гіркі нотки, які відштовхують. Напевно, це індивідуальна реакція, бо іншим дівчатам запах норм.
Я все ж помрію, що виробник трохи змінить формулу та віддушку, на більш нейтральну. Бо в моїй голові не вкладається, як в такому милому флаконі може знаходитися такий аромат.

І хоч мені запах взагалі не сподобався, я визнаю, що крем класно виконує свою роботу. Він моментально зволожує, і прибирає всі неприємні відчуття. Ефекту вистачає надовго, навіть після миття рук, шкіра залишається в нормальному стані.

А при регулюванні використанні, я помітила, що вона і сохне якось менше.


Отже, красуні, крем гарний і робочий, але оцей момент з віддушкою, досить спірний. Комусь аромат нагадує фрукти, комусь квіти, а я, окрім гіркої трави, нічого не відчуваю. Може треба відкласти цей крем на теплі часи?!


Дякую за увагу 😘