wowmom

Палетка Lamel FLAMY: від зачарування до розчарування

Палетка Lamel FLAMY: від зачарування до розчарування

Привіт, красуні!

Коли бренд Lamel анонсував нову колекцію, в яку входять і тінти для губ, і рум'яна, і блиски, ніщо мене так не зацікавило, як палетка тіней.

Після того, як я особисто її посвотчила в магазині, зрозуміла, що обов'язково вона повинна бути в мене.

Чим же вона мене так підкорила?
Звичайно своїми сяючими віддінками, адже я сильно залежна від всіляких спарклів і блискіток.

Але, добряче так поюзавши палетку, я зрозуміла, що не все в ній так класно, як би мені цього хотілося, тому сьогодні я до вас з маленьким оглядом на новинку.

Палетка Lamel FLAMY: від зачарування до розчарування

Палетка має незвичний дизайн, і це сто відсотків привертає увагу. По-перше, вона кругла, по-друге, має красиву глянцеву поверхню. Я навіть закриваю очі, що на ній залишаються відбитки пальців, бо мені дуже подобається оформлення.

Також є зручне велике дзеркало.

Всередині ми маємо 9 віддінків, по 1 граму кожний.

3 матових віддінки, 4 типу спаркли, і 2 сатини.

Як не дивно, але із трьох, мені сподобався найбільше яскравий рожевий, бо він дуже пігментований, гарно переноситься на повіко, і з ним не складно працювати.

Але інші матові мене не влаштували ні по віддінках, ні по якості.
По-перше, вони холодні, а всі сяючі віддінки в палеткці - теплі, тому вибудовувати форму цими матовими не найкращий варіант. Виглядає брудно.
По-друге, я відчула проблеми з розтушовкою світлого відтінку у складці. Інколи в мене виходили плями.
Темний бордовий віддінок не має достатньої пігментації для нормального затемнення.
І знову ж, повторюсь, матові абсолютно не гармонують по підтону з іншими кольорами в палетці.

Є як вдалі віддінки, так і не дуже.

Перший - це неймовірної краси мідний з золотистим відливом віддінок, який має дуже насичений пігмент, і красиве сяяння. Цей колір має м'яку формулу, тому гарно набирається і переноситься на повіко. Тільки заради цього віддінку, треба було спробувати палетку.

Другий - бірюзовий віддінок з золотистими блискітками. Дуже сподобався мені на свотчі, але на очах проявляється його сірувата база. Через це, віддінок не виглядає так яскраво, яким здається в палетці. Плюс блискітки можуть осипатися.

Третій - напівпрозорий бликитний топер з фіолетовими блискітками, також на сірій базі. Щоб адекватно він виглядав на очах, потрібно робити чорну підложку, бо інакше він взагалі не цікавий.

Четвертий - кораловий сяючий віддінок с золотистим переливом. Красивий колір, дуже освіжає, але він досить такий стандартний. Він часто зустрічається в інших палетках. Здається, в Lamel Utopia або Lamel Hope є точно такий самий.

П'ятий - класичний сатин, який став моїм особистим розчаруванням. В палетці він здається зеленуватим дуохромом, а на очах сильно проявляється його червона база, і через це мені взагалі не подобається, як він виглядає в макіяжі.

Шостий віддінок - бордовий металік. Якісний, тут без питань, але я такими віддінками взагалі не користуюся в макіяжі. Та і мало хто користується, якщо чесно. І він ніяк не поєднуються з жодним іншим віддінком з палетки.

Ось декілька макіяжів, які вийшли в мене з Lamel FLAMY.

Зі всієї палетки, мене вразив лише один віддінок, це той сяючий мідний. Він красивий, яскравий і нестандартний.

Матові віддінки, окрім рожевого, взагалі не сподобалися. Кожного разу, для побудування форми, я брала інші тіні.

Сяючі віддінки - "ну такоє". На свотчах все виглядало набагато краще.

Дякую за увагу 😘