Vikulyk

Косметика з турботою про здоров‘я

Косметика з турботою про здоров‘я

Я дуже люблю приймати магнієві ванни, але для підсилення ефекту мені подобається користуватись і скрабом, впринципі інколи користуюсь ним самостійно, коли не маю часу довго мокнути.

Скраб захотілось саме трояндовий, ну люблю я цю квітку❤️

Доречі аромат тут дуже приємний і натуральний, саме цієї кущової тронди, з якої роблять варення, проте куштувати не раджу 😊

Косметика з турботою про здоров‘я

Складники тут доволі натуральні, на першому місці-магнієва сіль, мені здається, що магнію зараз бракує всім, особливо в такий непростий час. Чисто індивідуально цей компонент може по-різному сприйматись, залежить від того, чи вистачає вам магнію і чи не має якихось ранок чи подразнень на шкірі, в мене спочатку було поколювання, але зараз це відчуття присутнє тільки там, де висипи, доречі скраб їх підсушує.

Мені подобається його не легка дія, я люблю отримувати ефект масажу і коли кров приливає до шкіри, на то він і скраб. Після процедури шкіра м'яка і приємна на дотик, наче і більш пружна. Також при постійному користуввнні косметикою з магнієм помічаю зменшення потливості, що теж для мене досить актуально.

Консистенція приємна, скрабуючі частинки оптимально розміру і добре виконують свою роботу, при розмоканні скраб розріджується і легко змивається, не профарбовуючи ванну.

Я стільки пробувала різних подібних засобів, навіть з дорожчого сегменту, але насправді скарб був під боком.

Я вже підсадила сім'ю на ці засоби, спочатку вони були налоштовані скептично, але потім залишись задоволеними.