O’Ostah

Три парфуми, які можна подарувати коханому

Три парфуми, які можна подарувати коханому
Три парфуми, які можна подарувати коханому

Я обожнюю унісексову та чоловічу парфумерію. Деревʼяшки, тютюн, шкіра… Знаю, що багато з вас мене розуміють🖤 Напередодні свята хочу поділитись із вами частинкою своєї колекції, яка, сподіваюсь, урізноманітнить ваш спільний ольфакторний досвід.

Абсолютний хіт відгуків і продажів, аромат, який по невідомим для мене причинам не віднесено до унісексу. Він легкий, «чистий», вайбовий, такий, що можна «вдягнути» під кежуал і який ніколи не дратує.

  • Початкова нота: Бергамот, Груша, Елемі, Мускатний горіх, Рожевий перець
  • Нота серця: Гвоздика, Льон, Магнолія, Троянда
  • Кінцева нота: Амбра, Кашмеран, Сандал, Таїтянський ветівер

Тут є все, що я люблю. Мускатний горіх і рожевий перець, кашмеран і ветівер, сандал… І, троянда, яка присутня майже у всіх моїх улюбленцях. Особливо тонко відчуваю його у дощ, коли спеції так гарно відтіняє аромат озону.

Рекомендую брати великий формат одразу, бо ви точно будете користуватись Михасем на рівні зі своїм коханим.

Я не фанатка збирання грибів або побачень під дощем у лісі, але цей запах хвої, сирого ґрунту та трюфелів просто зносить дах. «Земля» увійшла до колекції Botanical Rainbow і невимовно точно відображає цей вайб.

Початкова нота: Елемі, Фіалка

Нота серця: Груша, Мімоза

Кінцева нота: Трюфель

Якщо вас поєднує любов до прогулянок на природі, ви обожнюєте осінь або, можливо, маєте парні парфуми Hermes Eau des Merveilles - розділіть цей флакон.

Цього араба я полюбила не з першого, і навіть не з 10 розпилення. Ніколи не була в Еміратах, але кажуть, що чоловіки там пахнуть саме так. Я ж проводжу чітку паралель між Qaa'ed та Ombré Leather Tom Ford, щоправда у першому випадку все не так синтетично (вибачте за цей субʼєктивізм).

  • Початкова нота: Бергамот, Кардамон, Кориця
  • Нота серця: Гвоздика, Кедр, Сандал, Шафран
  • Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Уд, Шкіра

Перша асоціація - новий шкіряний салон авто. Друга - затишні посиденьки біля каміну з глінтвейном. І багато, у хорошому сенсі, ванілі. Як і хорошим стосункам, цьому флакону потрібен час, щоб настоятись. З першого розпилення можна не зрозуміти, який скарб потрапив вам до рук. Тому не поспішайте відкривати флакон, щоб оцінити Qaa'ed (ну хоча б пару днів).

Про невдале знайомство та захоплення естетикою дизайну ви можете почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/10552/

А які аромати з «чоловічим характером» подобаються вам?