Echosline. Дуже солодка парочка.
Не "той самий". Частина 1.
Не "той самий". Частина 1.
Ох. Як же багато шампунів, бальзамів і масочок вже "за плечима". І все ніяк не можу знай "той самий" засіб, який би влаштовував мене по всім своїм параметрам. То - їй мало зволоження, то - їй не промиває, то - пересушує шкіру, то - викликає свербіж, то - зарідке, то - не милиться, то - смердить, то - обтяжує, то - все докупи, то-то-то... Жах, їй не вгодиш! По цих причинах я намагаюсь спробувати постійно щось нове. А ще й склад засобів відіграє не останню роль в цій лотереї. Хороший склад не завжди дає хороший результат. Тому, експериментую постійно і постійно в цьому віддаю собі звіт.
Засоби, ніби з хорошим складом, часто-густо лишають на голові, після їх застосування, якусь паклю. А волосся в мене довге, густе і кучеряве. Засоби з силіконами полюбляю. Хоча, час від часу, користуюсь засобами без них і все одно повертаюсь до попередніх.
Чому опишу зараз саме цю "парочку"? Все дуже просто: на них майже немає оглядів і інформації. Довго на нього заглядалась і купувала "наосліп". Можливо комусь буде корисно.
Скажу зразу, склад тут, ніби "ТСН" - вражає (якщо розібрати склад будь-якого шампуню, навіть дитячого, то так можна сказати про більшість). Але не так все погано, є в ньому і хороше. Скажу чесно, шампунь купила втретє 🫢.
Може підсушувати чутливу шкіру. Мені він, на дивно, допоміг позбавитися лупи (і робить це щоразу, коли влізу в якийсь сумнівний "геден шолдерс"). Але, якщо використовувати його занадто часто, не чергуючи з іншим шампунем, то шкіру він підсушить. Для щоденного використання це точно - ні. Зауважу, що голову я мию двічі на тиждень. Він просто шикарно промиває, до скрипу, я люблю таке. Тому, його потрібно використовувати в парі з маскою. Без неї волосся буде важко розплутати.
На упаковці в складі зазначено, що містить білки пшениці і молока. Це і є те хороше, про яке писала вище. В комплексі з маскою на моєму сухому і пористому волоссі результат помітний. Волосся "живе", приємне на дотик.
За консистенцією шампунь в міру рідкий, колір - прозорий. Маска - густа, зручно наносити, не розтікається, гарно розплутує.
Шампунь гарно піниться (в складі декілька солей).
Запах тут різкий, солодкий. Дуже солодкий... пахне якимись ірисками, ваніллю. Засіб дуже парфумований. Комусь може бути занадто, мені - нормально.
Ледь не забула. Ця "солодка парочка" обтяжує волосся. Об'єму немає. Це мені не подобається, але для зими не критично.
Як висновок, можу сказати, що для волосся від природи в'юнкого, ця "солодка парочка", в більшості випадків, цілком підійде. Мені підійшов, але, все ж таки, ні.....він "не той самий". Шукаємо далі!
Алергіки, уважно, засіб може викликати алергічну реакцію!
Дівчатка, а що ви можете порадити для пористого, сухого волосся?
Коментарі (0)