Ta_nyaaaaaaa

Від любові до ненависті…1 місяць? | Maybelline Sky High

Від любові до ненависті…1 місяць? | Maybelline Sky High
Від любові до ненависті…1 місяць? | Maybelline Sky High

На початку грудня я розповідала при враження від використання туші Maybelline Sky Hight. Переглянути можна за посиланням 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/24770/

Тоді я була вражена тим, наскільки гарно туш подовжує вії, розділяє їх і гарно профарбовує, не склеюючи. Так, я не була в захваті повністю, бо мені було трохи недостатньо об‘єму від неї.

Щоразу використовуючи туш, я все більше закохувалася у неї. Адже вона надстійка, не осипається, не вимазує повіко, і знову ж таки, КРУТЕЗНО ПОДОВЖУЄ.

Користувалася нею не кожного дня, але відкрила і розпочала використання близько 30 листопада, якщо не помиляюся.

Щодо стійкості, дуже важливо!

Я не була у такому захваті від жодної туші, адже саме Скай Хай витримала 10❗️ видів сауни (у тому числі фінську з температурою 110 градусів, а також римську, де вологість понад 55%), бесейни, сніг, дощ. Вона жодного разу не потекла і навіть не осипалася після таких пригод вкінці дня.

З цього можна зробити висновок, що Maybelline Sky High не лише водостійка, а й вологостійка 😍

І це у мене класична версія, рожева туба. Цікаво, яка ж тоді та, що заявлена виробником як водостійка 😅 (рожева туба з написами блакитного кольору).

Я тішилася, бо думала, що знайшла свою ідеальну туш, як на кожен день, так і на особливі випадки….

А все просто - вона засохла. Дуже швидко і неочікувано для мене. Уже у перших числах січня я помітила, що туш погано профарбовує віі, не «сковзить» по ним, як це було раніше, а «шкребе».

Саме тому на сьогоднішніх фото туші поруч з нею ви бачите кактус 🎍 От приблизно такою неприємною вона стала - скребучою, жорсткою, сухою.

І я була дуже розчарована, адже так швидко не підсихали навіть мої туші до 100 грн від Eveline.

*Нагадаю, що ціна Maybelline без акцій білизько 380 грн. Тому якось обідно придбати туш за ці гроші і щоб за місяць вона уже ледь малювала.

А ще вона має об‘єм менший за інші туші, адже для мене звичні об‘єми 9-11 мл. Тут же маємо 7.2 мл.

Крім того, моя попередня туш Мейбелін, але з серії Lash Sensational гарно функціонувала протягом пів року. Тому я мала великі надії і на цю туш.

Зверніть увагу на руку, навіть на ній туш залишає слабкі сліди.

Додаю фото вигляду на віях цієї туші станом на середину січня. Для порівняння додаю фото як виглядала туш перші 3 тижні.

Взагалі у мене вперше в житті настільки швидко і раптово засихає туш... Завжди зберігаю їх однаково. Але на цей раз була набагато серйозніше засмучена, бо ця туш претендувала на звання найкращої серед усіх, що були у мене

Дівчатка, признаюся, що цей допис дуже надовго відкладала і вагалася чи треба писати. Але вирішила, що так.

Хочу попередити інших красунь, що можуть стикнутися з подібним.