Garnier Fructis маска та шампунь Папайя
Ділюсь враженнями після тривалого використання.
Користувалась одночасно маскою та шампунем з одної лінійки. Тому залишаю відгук одразу на два продукти.
Шампунь "Папайя", відновлення для пошкодженого волосся Garnier Fructis Superfood.
Моє волосся рівне, не товсте, фарбоване. Шкіра голови нормальна, реагує на жорсткі шампуні, які пересушують і визивають шелушіння.
Варто звернути увагу, що це веганська формула, в складі немає силіконів, тара на 50% складається з перероблених матеріалів і піддається вторинній переробці.
Шампунь (як і маску) я використала майже повністю, тому маю сформовану думку і враження.
Перше, що варто відзначити - це неймовірний аромат!😍 Якщо ви любите солоденькі і екзотичні аромати, вам точно сподобається! Я в житті не куштувала свіжу папайю але думаю пахне вона десь так, як цей шампунь😁 Він прозорого кольору, добре піниться, досить економний. Промиває добре, не до скрипу (я так люблю), шкіру голови не пересушив. Волосся не плутає. Чистоти вистачало стандартно для мого типу - на два дні (мию голову через день).
Користувалась шампунем з задоволенням!
Маска 3 в 1 "Папайя", відновлення для пошкодженого волосся Garnier Fructis Superfood Mask.
Дуже мені сподобалась! Знову ж аромат😍
Використовувала її після кожного миття, іноді тримала довше, іноді - менше. При цьому моє волосся не перенесичелось та не мало брудного ефекту. Знаю, що не всім підходить таке, і варто чергувати маски з бальзамами або кондиціонерами. Тут вирішувати вам.
Консистенція густа і легко розподіляється по вологому волоссю. Аромат досить насичений під час використання але на сухому волоссі залишається легкими приємними нотками.
Ефект від маски: волосся пом’якшується, зволожується, полегшується розчісування, воно не так плутається в сухому стані. Трохи обтяжується і менше електризується. Візуально виглядаєш гладеньким і сяючим✨
Я повністю задоволена цією маскою! Моє волосся насправді не дуже вибагливе і не проблемне, проте не всі засоби йому підходять!
В даній масці не бачу для себе мінусів: бюджетна, працююча, супер ароматна, доступна (є в багатьох онлайн/офлайн магазинах).
‼️Наразі ще й чудова подвійна акція на мейкапі! Продукція Garnier Fructis зі знижками та ще й 1+1=3🔥 Якщо ви хотіли спробувати - то зараз заме час закупитись😊 У мене в запасах вже є нова баночка маски👌
Коментарі (0)