MAXIMOVA🌷

Garnier Fructis маска та шампунь Папайя

Garnier Fructis маска та шампунь Папайя

Користувалась одночасно маскою та шампунем з одної лінійки. Тому залишаю відгук одразу на два продукти.

Garnier Fructis маска та шампунь Папайя

Моє волосся рівне, не товсте, фарбоване. Шкіра голови нормальна, реагує на жорсткі шампуні, які пересушують і визивають шелушіння.

Варто звернути увагу, що це веганська формула, в складі немає силіконів, тара на 50% складається з перероблених матеріалів і піддається вторинній переробці.

Шампунь (як і маску) я використала майже повністю, тому маю сформовану думку і враження.

Перше, що варто відзначити - це неймовірний аромат!😍 Якщо ви любите солоденькі і екзотичні аромати, вам точно сподобається! Я в житті не куштувала свіжу папайю але думаю пахне вона десь так, як цей шампунь😁 Він прозорого кольору, добре піниться, досить економний. Промиває добре, не до скрипу (я так люблю), шкіру голови не пересушив. Волосся не плутає. Чистоти вистачало стандартно для мого типу - на два дні (мию голову через день).

Користувалась шампунем з задоволенням!

Дуже мені сподобалась! Знову ж аромат😍

Використовувала її після кожного миття, іноді тримала довше, іноді - менше. При цьому моє волосся не перенесичелось та не мало брудного ефекту. Знаю, що не всім підходить таке, і варто чергувати маски з бальзамами або кондиціонерами. Тут вирішувати вам.

Консистенція густа і легко розподіляється по вологому волоссю. Аромат досить насичений під час використання але на сухому волоссі залишається легкими приємними нотками.

Ефект від маски: волосся пом’якшується, зволожується, полегшується розчісування, воно не так плутається в сухому стані. Трохи обтяжується і менше електризується. Візуально виглядаєш гладеньким і сяючим✨

Я повністю задоволена цією маскою! Моє волосся насправді не дуже вибагливе і не проблемне, проте не всі засоби йому підходять!

В даній масці не бачу для себе мінусів: бюджетна, працююча, супер ароматна, доступна (є в багатьох онлайн/офлайн магазинах).

‼️Наразі ще й чудова подвійна акція на мейкапі! Продукція Garnier Fructis зі знижками та ще й 1+1=3🔥 Якщо ви хотіли спробувати - то зараз заме час закупитись😊 У мене в запасах вже є нова баночка маски👌