@miss_kaprizone

Шампунь-пілінг проти лупи з натуральним скрабом Сульсена

Шампунь-пілінг проти лупи з натуральним скрабом Сульсена

Шампунь-пілінг проти лупи з натуральним скрабом - це новинка, яких давно не було у бренду. Продукцією під логотипом Сульсена користуюся ще з підліткового віку на постійній основі. Від лупи - це дієві бюджетні засоби, що не викликають привикання і дають хороші результати.

У мене жирний тип волосся та чутлива шкіра голови, вимиваю волосся кожного дня, бо жирний себум не дає спокійного життя, нові шампуні можуть викликати подразнення, почервоніння та лупу, цього я завжди боюсь. З продуктами від бренду Сульсена ніколи такого немає.

***Мої враження від пілінгу:

✔️Продукт аптечний. Це вже викликає якусь особливу довіру.

✔️Результат помітний з першого використання. Пілінг швидкої дії. Не треба чекати місяць-два, щоб побачити результат.

✔️В складі добре видно досить великі абсорбуючі часточки, що очищають шкіру голови до скрипу, не травмуючи її. Гарно піниться. Не сушить шкіру. Усуває свербіж. Не викликає подразнень, дійсно працює, як і заявляє виробник - позбавляє від надмірного себуму і лупи. Не треба вірити, що шампуні по типу Head and Shoulders лікують, це марні сподівання.

✔️Запах не такий інтенсивний як у звичайної пасти "Сульсена", хто коли-небудь користувався - той знає! Це плюс, після змивання взагалі нічого не відчувається.

ВИРОБНИК: Україна
ОБ'ЄМ: 150ml

Єдиний мінус, на мій погляд, - відсутність більшого об'єму. Максимум 150 мл, це дуже мало. Я користуюся шампунями цього бренду майже щодня, хотілося б об'єму побільше, хоча б 250 мл...

Якщо у Вас чутлива шкіра голови, що схильна до лупи та подразнень - Шампунь-пілінг Сульсена те, що Вам потрібно! Ціна доступна, це перевірений роками засіб, можна користуватися підліткам, тільки позитивні враження. Рекомендую!

Шампунь-пілінг проти лупи з натуральним скрабом Сульсена