Spodobaieva Maryna

Догляд за волоссям

Догляд за волоссям

Хочеться поділитися невеличким досвідом з даними засобами.

Серія для волосся Welcos Forest Story B7 проти випадіння волосся.

Звісно мене спочатку зацікавило пакування, яке кричало «Дивись, тут є біотин, тобі треба». Коли я підійшла на касу, мені так розхвалювали серію, що я повернулась і взяла ще шампунь.

Шампунь для делікатного догляду за шкірою голови. Сподобалось, що на засобах вказаний pH, а також те, що підходить для чутливої шкіри голови. Засіб діє на натуральній основі, містить компоненти, що сприяють зменшенню кількості ламкого волосся, ефективно зміцнює коріння волосся, відновлюючи волосся по всій довжині, повертаючи його структурі здоров'я та природний блиск. Не можу сказати, що шампунь допоміг від випадіння, але точно підійшов шкірі голови. Має доволі густу консистенцію, класичну віддушку «Head & Shoulders», можливо за ментолу в складі, який дає приємний холодок. В цілому шампунем задоволена.

Бальзам активно проникає у структуру локону та ефективно відновлює його зсередини. Комплекси покращують ріст волосся. Бальзам надає силу та приємний блиск, полегшує розчісування. Засіб містить тільки натуральні компоненти, але текстура в нього дуже густої маски. Віддушка більш схожа на дитячий крем з ментолом, не сильно сподобалась. Відчуття на волоссі 50/50, з однієї сторони він робить волосся більш плотнішим по текстурі з іншої мені не достатньо зволоження. Думаю краще підійде для нормального волосся.

La'dor Dermatical Hair-Loss Shampoo For Thin Hair

З опису шампунь для тонкого волосся від бренда La'dor — це ідеальний доглядовий засіб за ослабленими та ламкими пасмами. Він створений на основі натуральних рослинних екстрактів, кожен з яких забезпечує свою позитивну дію на шкіру й волосся. Вже після першого застосування засобу локони будуть слухнянішими й міцнішими. Шампунь забезпечує делікатну очисну дію, не порушуючи при цьому природного мікробіому. Як би я не любила саліцилову кислоту, декспантенол, ніацинамід та амінокислоти, шампунь виявився жахливим для шкіри голови, на жаль не відразу зрозуміла, так я чергую шампуні між собою.

Спочатку дуже сподобалось, як він помʼякшує волосся наче після кондиціонера, але потім стало зрозуміло, що він зовсім не працює з шкірою голови, в складі дуже багато різних екстрактів, майте на увазі. Віддушка нагадує «відлущувальну маску-шкарпетки для ніг» з інтенсивним запахом лаванди, на жаль не переношу лаванду після окупації, але аромат довго не тримався, дуже рідка консистенція. Краще 100 разів подумайте.

Протеїнова маска Palalo

Відновлювальна маска Palalo для всіх типів волосся. Забезпечує ефект глибокого зволоження, не провокує зайву жирність, позбавляє від ламкості та посічених кінчиків. Активна формула з протеїнами швидко проникає у волосяну структуру, здійснює помʼякшувальну й відновлюючу дію. Маска дарує волоссю гладкість, блиск і шовковистість. Має приємний ванільний аромат, кремова за текстурою. Сподобалась, але хочеться спробувати ще щось. Буду вдячна за ваші рекомендації ❣️

Догляд за волоссям
Догляд за волоссям
Догляд за волоссям