SKOMSKA

Burberry Her Elixir de Parfum

Отримала дані парфуми в подарунковому боксику від Makeup Club : https://club.makeup.com.ua/post/26270/ .

Дуже красивий, мінімалістичний флакон .

Пудрово-рожевий відінток.

Ідеальний варіант для сумочки, зручно брати із собою .

Об'єм: 10 мл.

Початкова нота: Ожина, Полуниця
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Сандал

Отримавши парфум мені дуже сподабався його дизайн , відкривши - відчула приємний аромат: солодкий, смачний, вершків та полуниці.

І вже була в очікуванні , щоб затестити .

На наступний день збиралась на манікюр , ще раз зробила вдих - і подумала : він неймовірний.

Зробила два пшики. Коли вийшла з доми я взагалі не зрозуміла, чому він так сильно змінився в звучанні... думала, можливо зараз поступово відкриється і я відчую перші нотки з флакону.

На манікюрі я ледь висиділа , мені почала боліти голова, я відчувала просто аромат йоду . Знаєте, коли в дитинстві мама обробляла якусь рану і відкривши йод цей запах наповнював простір біля тебе. Такий різкий , не приємний. Асоціація з бінтами , лікарнею , холодом та чимось досить не приємним .

От він мене просто душив на манікюрі ) я хотіла якнайшвидше вийти на повітря як мінімум , та нарешті відмитись від нього .

Очікування та реальність були дуже не приємні, він як хамелеон .

Дала для нього час, щоб відстоятись , вирішила дати шанс.

Носила із собою в сумочці. Та все ж декілька раз користувалась , але робила всього один пшик.

Враження нажаль не змінились .

Після того, як парфум перебував в сумці, почала стератись фарба з флакона і він втрачає свій вигляд .

Висновок - це абсолютно не мій аромат .

Я радію за дівчат, кому він підійшов)

А тим хто хотів би купити Burberry Her Elixir de Parfum - рекомендую спочатку десь затестити та поносити його )