Зимові пусті баночки
Закінчились деякі продукти, тож влучний час висловити остаточну думку щодо них☺️. Перша баночка - а точніше туба - мій улюбленець, геніальний Cicaplast! Мастхев для чутливої шкіри, sos-засіб від холоду та вітру, чудовий відновлювач шкіри після пілінгів, ретинолу та косметичних процедур. Для мене цей продукт став незамінним, тому повторюю однозначно!
Неочікувано закінчилася пінка для вмивання (хоч, за 6 місяців це доволі логічно))). Але так вона мені полюбилась, що я аж трохи засмутилась🙃. Пінка чудова, ніжніше ніжного, при цьому гарно робить свою справу, має прекрасний склад та взагалі відмінниця по всіх пунктах. Детальний огляд робила тут: https://club.makeup.com.ua/post/23092/
Маска з центелою Mary and May
Очищуюча масочка з центелою, яку я використовувала майже рік🤣. Якщо любите подібні засоби, раджу брати мініатюру в тубі, бо вона дуже економно використовується)).
Можливо, повторю колись, але поки хочеться чогось новенького (та й потреби шкіри змінюються, все ж глиняні маски більше про очищення, для мене це максимально актуально в літній період, а зараз потрібні зволожуючі та заспокоюючі продукти🤗).
Шампунь Garnier Superfood з ананасом
Люблю серію суперфуд)). Цей шампунь яскраво пахне ананасовимм льодяниками, має гарний склад та не пересушує волосся. Я використовувала його в парі з більш агресивним корейським продуктом: перше намилювання Dr.Folligen, друге - Garnier.
Так отримувала достатнє очищення та пом'якшення водночас☺️. На мій погляд шампунь ідеально підійде власницям сухої/нормальної шкіри голови, бо для жирної доведеться міксувати, як я).
Імпульсний масажер ноунейм)
Це в мене китайська поробка, тому приходиться прощатися - адже з часом облізло покриття і тепер я боюсь ним користуватись. А так сама ідея хороша, дуже зручно робити процедури, розслаблює м'язи та дарує приємні відчуття на обличчі (колись робила таку процедуру у косметолога, мені дуже сподобалося, тому вирішила придбати собі такий прилад)).
Bielenda Faceboom BB cream
Хороший натуральний BB, достатньо світлий відтінок та повністю натуральний склад🤗. Якщо цікавлять свотчі та детальні характеристики, все тут: https://club.makeup.com.ua/post/25892/.
Коментарі (0)