Anna_feerie

Зимові пусті баночки

Зимові пусті баночки

Закінчились деякі продукти, тож влучний час висловити остаточну думку щодо них☺️. Перша баночка - а точніше туба - мій улюбленець, геніальний Cicaplast! Мастхев для чутливої шкіри, sos-засіб від холоду та вітру, чудовий відновлювач шкіри після пілінгів, ретинолу та косметичних процедур. Для мене цей продукт став незамінним, тому повторюю однозначно!

Зимові пусті баночки
Зимові пусті баночки

Неочікувано закінчилася пінка для вмивання (хоч, за 6 місяців це доволі логічно))). Але так вона мені полюбилась, що я аж трохи засмутилась🙃. Пінка чудова, ніжніше ніжного, при цьому гарно робить свою справу, має прекрасний склад та взагалі відмінниця по всіх пунктах. Детальний огляд робила тут: https://club.makeup.com.ua/post/23092/

Маска з центелою Mary and May

Очищуюча масочка з центелою, яку я використовувала майже рік🤣. Якщо любите подібні засоби, раджу брати мініатюру в тубі, бо вона дуже економно використовується)).

Можливо, повторю колись, але поки хочеться чогось новенького (та й потреби шкіри змінюються, все ж глиняні маски більше про очищення, для мене це максимально актуально в літній період, а зараз потрібні зволожуючі та заспокоюючі продукти🤗).

Шампунь Garnier Superfood з ананасом

Люблю серію суперфуд)). Цей шампунь яскраво пахне ананасовимм льодяниками, має гарний склад та не пересушує волосся. Я використовувала його в парі з більш агресивним корейським продуктом: перше намилювання Dr.Folligen, друге - Garnier.

Так отримувала достатнє очищення та пом'якшення водночас☺️. На мій погляд шампунь ідеально підійде власницям сухої/нормальної шкіри голови, бо для жирної доведеться міксувати, як я).

Імпульсний масажер ноунейм)

Це в мене китайська поробка, тому приходиться прощатися - адже з часом облізло покриття і тепер я боюсь ним користуватись. А так сама ідея хороша, дуже зручно робити процедури, розслаблює м'язи та дарує приємні відчуття на обличчі (колись робила таку процедуру у косметолога, мені дуже сподобалося, тому вирішила придбати собі такий прилад)).

Bielenda Faceboom BB cream
Хороший натуральний BB, достатньо світлий відтінок та повністю натуральний склад🤗. Якщо цікавлять свотчі та детальні характеристики, все тут: https://club.makeup.com.ua/post/25892/.