Швець Карина🤍

Туш для брів, яка дійсно додає обʼєму

Туш для брів, яка дійсно додає обʼєму

Я не дуже полюбляю туші для брів, тому що маю доволі широкі й темні свої брови, а туші (навіть світлі) зазвичай роблять мені ну дуже неприродній ефект. Саме тому віддаю перевагу прозорим гелям для фіксації, але ось цей продукт дуже порадував, і я можу щиро рекомендувати його вам.

Туш для брів, яка дійсно додає обʼєму

Маємо такий стандартний тюбик обʼємом 6 мл, а всередині - кольорову туш (не гель). У мене відтінок 02 Ash Brown, а всього у лінійці їх 4, якщо не помиляюсь. Саме пакування трошки бруднить шийку тюбика, мене це не сильно хвилює (видно на фото).

Щіточка доволі зручна, в неї середній розмір, проте тут все ж є декілька мінусів:

- вона набирає забагато продукту конкретно для мене;

- розмір хороший для моїх широких брів, а для тонких може бути великим.

Мені здається, що ці недоліки не критичні та з ними можна жити)

Туш в собі містить ніби якісь мікроворсинки (хоча я їх не бачу, чесно), і за рахунок цього справді дає обʼєм.

Колір ідеально підходить в тон моїх натуральних брів - саме завдяки цьому на фото нижче між «до» та «після» зблизька майже не видно різниці.

І все ж таки порівняйте два фото: там, де в мене нафарбовані очі, брови закріплені лише прозорим гелем; на іншому ж брови з тушшю Essence.

Як на мене, то різниця є, хоч і мінімальна, але саме в цьому кайфовість туші: вона додає бровам обʼєму, заповнює пробіли (яких у мене багатенько, бо відрощую брови), та ще й гарно фіксує волоски. І це все виглядає настільки природньо і ненавʼязливо, дуже гармонійно.

Фіксація, до речі, мене здивувала, адже маю дуже жорсткі волоски і їх мало що тримає, але цю туш я зверху не закріплюю своїм прозорим гелем got2be - мені вистачає її в соло.

Я однозначно раджу спробувати цю туш тим, хто, як і я, не любить витрачати багато часу на брови: нею можна мазнути за хвилинку і побігти.

Обʼєм, колір, фіксація - все на висоті, непогана палітра відтінків, ще й бюджетна ціна. Однозначний фаворит в категорії «засоби для брів».

А ще засіб веганський, що не може не радувати🥳

Дякую за увагу 🧸