Вікторія Громова

ALLIES OF PROMISE KEEPER BLEMISH SLEEPING FACIAL

ALLIES OF PROMISE KEEPER BLEMISH SLEEPING FACIAL

Сам бренд дуже відомий, це сінгапурський бренд люксової косметики, з іноваціоними формулами.

Особисто в мене є декілька засобів цього бренду, але сьогодні саме про цей.

Це нічна маска(крем), у складі 2% дикарбонової кислота, що знижує продукцію себуму та регулює зростання бактерій, що викликає акне та комплекс мигдальної, молочної та піровиноградної кислот, що піклується про безпечне відлущування ороговілих клітин, стимулює оновлення, зменшує ознаки фотоушкоджень, освітлює гіперпігментацію.

Я цей засіб покупала, саме як протизапальний та проти акне. Використала я вже мабуть більше половини, тому можу дати відгук. Ця маска, має легку кремову текстуру, але не вбирається повністю. Треба наносити тонким шаром, двох натискань вистачить на все обличчя, інакше верхній шар на шкірі обличчя стане липким, та почне скатуватись, мене це відразу не сподобалось, але зараз я розумію що це провина не засобу а моя, наносила забагато. Засіб економічний, за свою ціну це одностайно його плюс.

За ніч, ця маска відлущює, на ранок шкіра обличчя мʼяка, ніжна, гладенька. Щодо висипань, я помітила що якщо, висипання підшкірне, воно або не залишає від нього нічого, або допомагає скоріш вийти йому на зовню. Якщо є відкриті висипання, буду дуже помітно пощіплювати. Щодо загоєння ефекту не помітила.

Загалом, мені засіб сподобався, враховуючи його склад, економічність, і те що його треба використовувати 1-2 рази на тиждень, він вам прослужить дуже довго і своєї ціни я вважаю вартий.

ALLIES OF PROMISE KEEPER BLEMISH SLEEPING FACIAL
ALLIES OF PROMISE KEEPER BLEMISH SLEEPING FACIAL