YuliHrytskoff

Живильний крем для обличчя й тіла Eveline Extra Soft Bio Coconut Cream

Живильний крем для обличчя й тіла Eveline Extra Soft Bio Coconut Cream

Не так давно я купила Живильний крем для обличчя й тіла Eveline Extra Soft Bio Coconut Cream. І він мені настільки сподобався, що всі інші мої креми/лосьйони для тіла відсунулися на саму задню поличку, а рука так і тягнеться до цього кремчику) Тому спішу розповісти про свою знахідку більш детально )

Крем розфасований у милу баночку-шайбу, виготовлену із якісного пластику, навколо якої, а також на дні, розміщені інформаційні етикетки з офіційною інформацією про засіб від виробника.

Баночка міцно закривається кришечкою, що загвинчується на різьбу. До речі, вся кришечка була заклеєна скотчем таким чином, що, відриваючи його, зірвалася лицьова етикетка, тому, щоб зробити більш-менш естетичні фото для відгуку, мені довелось її заклеювати клеєм… Любий Makeup, я розумію, ви перестраховуєтесь і чудово, що міцно закриваєте/заклеюєте всі флакончики-баночки перед відправкою покупцям, але, будь ласка, не заклеюйте лицьові етикетки! Вони здираються разом із скотчем, а для мене (та й, думаю, для більшості) естетична сторона користування засобом також має значення! Особливо прикро, коли береш щось на подарунок…

Під кришкою знаходилась фольгована захисна мембрана.

Об’єм крему – 200 мл.

Склад крему, як для такого бюджетного засобу, приємно вразив! Не ідеальний, але, все ж таки, дуже навіть непоганий… В ньому міститься просто величезна кількість натуральних олій, зволожувачів, рослинних екстрактів, ідентичних до шкіри інгредієнтів, антиоксидантів, емолентів та деякі вітаміни. Так, на жаль, є й віддушка, консерванти, декілька синтетичних компонентів… Хотілося б без таких інгредієнтів, але вони не самі небезпечні з усіх можливих. Тому, в принципі, по великому рахунку я складом крему задоволена.

А тепер розглянемо кожен компонент із складу крему більш детально:

Aqua (Water) – вода. Розчинник.

Cetearyl Alcohol – спирт цетеариловий. Емульгатор, регулятор в'язкості, емолент, стабілізатор емульсії.

Glyceryl Stearate SE – емульгатор.

Ethylhexyl Stearate – емолент.

Glycerin – зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Caprylic/Capric Triglyceride – емолент.

Ceteareth-20 – емульгатор.

Isopropyl Palmitate – емолент.

Butyrospermum Parkii Butter – олія ши. Емолент.

Theobroma Cacao Seed Butter – олія какао. Емолент.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil – мигдальна олія. Емолент.

Cocos Nucifera Oil – кокосова олія. Емолент.

Polymnia Sonchifolia Root Juice – сік кореня якону. Антиакне.

Tocopheryl Acetate – тип вітаміну Е. Антиоксидант.

Betaine – бетаїн. Зволожувач.

Panthenol – пантенол. Заспокійливий компонент, зволожувач.

Alpha-Glucan Oligosaccharide – біоеколія. Біоселективний субстрат, що стимулює зростання сприятливої ​​шкірної флори, на шкоду розвитку небажаної флори, патогенної або пов'язаної з бактеріями. Bioecolia® відновлює, підтримує та стимулює екофлору шкіри, яка є першою лінією захисту шкіри від зовнішнього агресивного впливу.

Linoleic Acid – лінолеова кислота. Ідентичний до шкіри інгредієнт, емолент.

Tocopherol – вітамін Е. Антиоксидант.

Lactobacillus – ферменти лактобактерій Lactobacillus. Активізує процеси оновлення шкіри та відновлює її захисні функції, надає омолоджуючий ефект.

Inulin – пребіотик.

Retinyl Palmitate – ретиніл пальмітат. Складний ефір пальмітинової кислоти та вітаміну А, стабільність якого вища, ніж чистого вітаміну А.

Phenoxyethanol – консервант.

DMDM Hydantoin – консервант.

Ethylhexylglycerin – «безпечний» консервант.

Parfum (Fragrance) – віддушка.

Palmitic Acid – пальмітинова кислота. Емульгатор, ідентичний до шкіри інгредієнт, емолент.

Stearic Acid – стеаринова кислота. Регулятор в’язкості, емолент.

Sodium Polyacrylate – поліакрилат натрію. Регулятор в’язкості, стабілізатор емульсії.

Polysorbate 20 – емульгатор.

PEG-20 Glyceryl Laurate – емульгатор.

Maltodextrin – мальтодекстрин. Абсорбент/матуючий, стабілізатор емульсії.

Diethylhexyl Syringylidenemalonate – антиоксидант.

Disodium EDTA – хелати.

Citric Acid – лимонна кислота. Регулятор рН косметичних виробів.

Консистенція засобу кремова, дуже густа (крем не вилиється, та й навіть не зміститься, якщо баночку перевернути). Проте, щільність середня, досить легка.

Текстура однорідна, олійки не відшаровуються та не проступають на поверхню.

Колір – класичний білий.

Запах приємний, косметичний вершково-кокосовий. Виражений, але не дуже інтенсивний. Не відволікає, не дратує. Я люблю кокосову віддушку у доглядових засобах для тіла, але коли вона надто насичена, синтетична – таке мені зовсім не до вподоби. Проте, в цьому кремі віддушка дуже вдала, не нав’язлива, не солодка і не нудотна. От мені подобається! Запах крему залишається на тілі до двох годин після його нанесення, але відчувається, тільки якщо нюхати саму шкіру, не шлейфить. І парфуми не перебиває)

Використовую даний крем декілька разів на тиждень, наносячи на суху, чисту шкіру після душу. Незважаючи на досить щільну, жирненьку текстуру, крем дуже легко розприділяється по шкірі та швидко поглинається нею. Навіть якщо нанести завелику кількість крему, вона не залишатиметься на шкірі надовго, а поглинеться нею ну максимум до п’яти хвилин. І це мені дуже подобається у даному кремі, оскільки можна вдягатися практично одразу після його нанесення.

Після поглинання крему на шкірі не залишається ні липкості, ні відчуття плівки, ні будь-яких інших дискомфортних відчуттів. Перших пів годинки після нанесення є незначне «відчуття крему» на шкірі, але це не є жирність в її класичному розумінні, а, швидше, відчуття добре зволоженої шкіри.

Після використання крему шкіра дуже гарно зволожена, навіть наживлена, гладенька на дотик та сяюча. Заспокоєна, якщо були якість дискомфортні відчуття, стянутість – після нанесення крему вони проходять. При регулярному використанні зникають і лущення, рельєф шкіри стає більш згладженим.

Для зими – цей крем взагалі ідеальний варіант, але, думаю, для теплого періоду року він також підійде – за умови його вечірнього використання. Бо, хоч текстура і досить щільна у даному кремі, та назвати її важкою я не можу.

Виробником зазначається, що крем може бути застосований для догляду як за шкірою тіла, так і за шкірою обличчя. Але тут є деякі нюанси. У складі крему є кокосова олія, а вона є відомим комедогенним компонентом. Тому для обличчя я б даний крем дуже не рекомендувала використовувати, та й текстура для цього защільна (хіба що у вас ну дуже суха шкіра обличчя), а от для тіла та рук – прекрасний варіант доглядового засобу!

Загалом, я Живильним кремом для обличчя й тіла Eveline Extra Soft Bio Coconut Cream залишилась дуже задоволеною! Він чудово зволожує шкіру, має хоч щільну, але приємну і легку у поглинанні шкірою текстуру, непоганий склад та приємний аромат. А ціна на нього взагалі більш ніж доступна! По якості, складу, властивостям та впливом на шкіру – це гідна альтернатива багатьом значно дорожчим кремам!