Чистикова Дарья

Ананасова серія Garnier Fructis

Ананасова серія Garnier Fructis

Шампунь, кондиціонер та масочка дісталась мені у подарунок за челенж. Переможниць тоді було багато, всі дівчата вже і протестували, і поділилися враженнями і, певно, вже забули за цю лінійку. А я от тільки добралась, добралась до дна баночки з шампунем. Ділюсь враженнями:

Пакування симпатичне та стилістичне, схоже на баночку йогурту, тому надписи "Не ковтати" дуже доречні 😄

Кришечка фліп-флоп зручна у використанні, не заїдає, відкривається без зайвих зусиль, при тому продукт не витікає якщо баночка верх дном. Звичайно присутня вся інформація на наліпці щодо складу, термінів, способу використання та інше. Захисна слюда також є. Об'єм продукту 350мл за 143 грн (актуальна ціна наразі).

Консистенція шампуню блище до рідкої, тому розхід виходить зовсім не економний.

Аромат назвичайно приємний, суміш ананасу, вершків та, як не дивно, квітів. Я точно відчуваю квіткові ноти. Цей аромат доречі залишається на волоссі ще пів дня. Сам шампунь прозорий, склад на фото.

Враження позитивні, він гарно милиться, утворює стійку та приємну піну. Як результат добре очищює шкіру голови та саме волосся, на графік миття голови ніяк не впливає, додає об'єму та не плутає волосся. Навіть при використанні з іншими бальзамами ці враження зберігаються🥰

Пакування та об'єм аналогічний шамнуню, але колір баночки більш молочний, це допомогає не плутатися при використанні. Колір біло-жовтий, текстура густого крему, який тримає форму. Віддушка така сама, можливо трохи менш виражена ніж у шампуню.

Я наношу бальзам уникаючи коренів, як і зазначено виробником. Волосся гладеньке, легко розчісується, але більш явний ефект мені здається саме від маски. Тому бальзам чередую з нею. Для тих хто не любить більш легкі текстури рекомендую обирати саме її.

Пакування шайбочка з кришкою що відкручується. Як мінус не було ніякого додаткового пакування чи слюди як у шампуню чи кондиціонеру. Об'єм трохи більший 400 мл. Розхід дууже мінімальний, його хвате надовго. Вона має найменш виражений аромат з усієї лінійки, як на мене. Текстура значно щільніше та жирніше за кондиціонер.

Маску можна використовувати як бальзам-ополіскувач одразу змиваючи, як маску — тримати 3 хвилини чи як незмивний догляд наносячи на кінчики.

Мені подобається використання маски саме як маски, тимбаче 3 хвилини у ванній проходять швидко. Під час змивання відчувається приємна гладкість та насиченість волосся. Висушенє волосся зберігає цю гладкість, при тому не крадеться об'єм, воно слухняне та не сильно обтяжене. Для мого відносно рідкого та легкого волосся те що треба.

Загальні враження від лінійки:

✅ Приємний та легкий аромат ананасу, який грає ще певний час

✅ Відносно низька ціна

✅ Об'єм у коренів

✅ Гладеньке волосся по довжені

✅ Легке та не обтяжене

❌ Швидка витрата шампуню

Лише подивитися на фото:

Лінійка мені однозначно сподобалась, маска та шампунь трохи більше, кондиціонер трохи менше, вважаю що маска його повноцінно замінює. Я точно продовжу користуватися і вам раджу спробувати. Шампуні я вже докупила 😉

Нагадую, що зараз прекрасна акція 1+1=3 ще 3 дні на сайті мейкапу, не зволікайте❤