Vikulyk

Засоби з вітаміном C тепер обов‘язковий ритуал в ранковій рутині

Засоби з вітаміном C тепер обов‘язковий ритуал в ранковій рутині

Сиворотка проти пігментних плям від Uriage чергова моя чудова знахідка.

Вона знаходиться в коробочці, спочатку закрита кришечкою, потім вставляється піпетка і можна користуватись.

Піпетка набирає потрібну кількість засобу і нею зручно наносити засіб.

Засоби з вітаміном C тепер обов‘язковий ритуал в ранковій рутині
Засоби з вітаміном C тепер обов‘язковий ритуал в ранковій рутині

Текстура в сиворотки ріденька, напівпрозорого жовтуватого відтіночку, вона легко розприділяється і шкіра трохи липкувата, не так сильно, як наприклад після гелю Гарньє. Для мене це не є мінусом, адже відчуття не сильні, тільки при торканні пальцями, тай зверху, десь за 15 хв я покриваю її кремом.

Відчуття доволі комфортні, мені подобається миттєва дія вітаміну С, а пролонгована дія, ще більше до душі:

  • Шкіра вигладає свіжою і сяючою, вона не така тьмяна.
  • Класно вирівнюється тон, швидше проходить постакне, а також пігментні плями, я користувалась 28 днів (виробник каже, що саме за цей час уже добре видно ефект) цією сивороткою і вже бачу зміни, хоча зрозуміло, що пігментація може дуже довго зникати і далеко не один місяць, тай не факт, що повністю.
  • Моя шкіра добре реагує на компоненти в сиворотці, немає ніяких побічних ефектів у вигляді висипів чи зневодненої шкіри.
  • Сиворотка гарно зволожує, після нанесення від неї ефект такої глоу "дельфінячої шкіри".

Тут доволі лагідний вітамін С (не жирний, водорожчинний),тому сиворотку можна використовувати і з іншими активними речовинами.

Окрім цього чудового компоненту в складі є і інші діючі компоненти, які я вам наведу нижче:

БУТІЛЕНГЛІКОЛЬ-зволожувач, він притягує вологу до шкіри з навколишнього середовища або з глибших шарів шкіри.

Дігліцерін- містить природний зволожуючий фактор, який зменшує випаровування води в поверхневому шарі шкіри, а значить, забезпечує правильне і тривале зволоження.

Гліцерин-він має властивості зв’язування води та утримання вологи, які можуть збалансувати природний фактор зволоження шкіри. Це допомагає підтримувати шкіру здоровою та підтримувати структуру епідермісу.

Аскорбіл глюкозид- водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою.Після всмоктування його розщеплення до вітаміну С відбувається поступово, створюючи в шкірі так званий ефект резервуару. Це призводить до довготривалих переваг.

Потрапляючи в шкіру, він перетворюється на вільний вітамін С і глюкозу. Ці дві речовини життєво важливі для нормального функціонування та благополуччя всіх клітин людини, особливо клітин шкіри. Глюкоза споживається клітинами як джерело енергії. Вітамін С є суперзіркою серед вітамінів та інших інгредієнтів. Він забезпечує широкий спектр переваг для шкіри. Це видатний антиоксидант, який ефективно захищає шкіру від ворожих сонячних променів, нейтралізуючи вільні радикали, також стимулює синтез колагену. Збільшення кількості колагену призводить до зміцнення структури шкіри, підвищення гідратації та еластичності. Також вітамін С сприяє відновленню дермальних тканин і протизапальним процесам. Це бездоганна форма вітаміну С. Він демонструє всі переваги чистої L-аскорбінової кислоти, але не псується з часом і не проникає через шкірний бар’єр у великих кількостях. Усі ці властивості роблять глюкозид вітаміну С улюбленим інгредієнтом у всіх кремах і сироватках проти старіння, зменшують зморшки.

Також усуває гіперпігментацію і вирівнює тон. Шкіра стає більш гладкою, яскравою та молодшою. Рівень 0,5% і вище може забезпечити антиоксидантні переваги та допомогти нейтралізувати шкоду, пов’язану з впливом забруднювачів повітря та інших екологічних загроз.

3-О-етил аскорбінова кислота - це похідне вітаміну С нового покоління, яке забезпечує чудовий ефект відбілювання, метаболізується до вітаміну С після проникнення в шкіру. Є потужним антивіковим активним засобом, який посилює синтез колагену та захищає шкіру від пошкодження ДНК. Він чинить сильну інгібуючу дію на меланогенез, зменшує темні та вікові плями, бореться з фотостарінням.

СОЛОДКА ГЛАДКА-має пом'якшувальну та протизапальну дію, очищає та відбілює шкіру.

НІАЦИНАМІД-покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди.

Дилаурат сахарози- освітлювач шкіри, є визнаним косметичним інгредієнтом з антивіковими і зволожуючими властивостями. С. Завданням нових освітлювачів шкіри є демонстрація інноваційних шляхів інгібування синтезу меланіну при забезпеченні толерантності шкіри. Одним із способів вирішення цієї проблеми є зменшення меланогенеза шляхом зниження активності тирозинази в меланоцитах, а також пригнічення дозрівання меланосом. Крім того, розробка освітлювача шкіри з компонентами, відомими своєю високою толерантністю до шкіри, забезпечує безпечне щоденне використання протягом тривалого часу. У цьому дослідженні цей підхід з використанням подвійного біологічного шляху викликав видиме зниження пігментації шкіри, що продемонстровано в клінічних випробуваннях на азіатських типах шкіри.

Склад доволі якісний, наскільки мені показав розбірник складових, але ,як почала виглядати шкіра за 28 днів я вам покажу на фото, гортайте далі, якщо бажаєте побачити результат ближче (Фото вище, "обожнюю" наш редактор 😁)

Я насправді задоволена результатом і щоб повністю позбутись пігментних плям, незнаю наскільки це можливо, я думаю потрібен не один місяць, якщо не рік)

Але! Не все так важко, адже я пам'ятаю що того року мене ще мучила значно більша пігментація, поки я не почала використувувати різні якісні засоби в боротьбі з нею, в мене було безліч веснянок, пігментні вусика, цього ж року на 80 % картина точно краще, тому я вірю, що маленькими крочками все можливо ❤️