Stridex
Наробили шуму на американському ринку
Очищувальні диски проти акне, ключовий момент «безспиртові».
Створені для глибокого очищення жирної, проблемної, а також шкіри схильної до акне. Диски просочені 2% саліциловою кислотою, яка має протизапальну дію, знімає запалення, прискорює процес загоєння, відлущує ороговілі часточки, сприяє нормалізації роботи сальних залоз і усуває забруднення.
Кожна подушечка має особливу текстуру, яка забезпечує прекрасне очищення та приємне відчуття. Є більш очищувальна сторона і більш гладенька.
Застосування: перш ніж нанести засіб, слід ретельно очистити шкіру, використовувати рекомендують 1-3 рази на день, для мене, це більше вечірній засіб. Не залишайте довго на одному місці і уникайте зону навколо очей та губ. На наступний день не забувайте використовувати сонцезахисні засоби.
Активний інгредієнт
Саліцилова кислота (масова частка 2,0 %)
Допоміжні інгредієнти. Лаурилсульфат амонію, ксиленсульфонат амонію, лимонна кислота, ДМДМ гідантоїн, ароматична композиція, ментол, ППГ-5 цетет-20, очищена вода, симетикон, борат натрію, тетранатрієва ЕДТК.
Перші якими я користувалася були Cosrx One Step Original Clear Pads, але ці мені сподобались більше. З приводу користування, якщо використовувати їх індивідуально є відчуття не сухості, а саме стягнутої шкіри. Якщо захочете зверху чимось закріпити сироваткою чи кремом, продукт буде полосити, але коли використовуєш на ніч, не сильно тривожить.
В основному гарно поєднується з іншими легкими кислотами та ніацинамідом. Вважаю його універсальним засобом, який підійде для обличчя і тіла.
Коментарі (0)