Pilirina 💛💙

Генеральне прибирання стомленої шкіри

Генеральне прибирання стомленої шкіри

Але зараз не про це.

До бренду SANE ставлюся позитивно, бо вони не обіцяють нічого не реального, як інші бренди, на кшталт екстрактів ластівчиного гнізда. Від іх продуктів нічого особливого не очікую. Хоча, признаюся, іноді вони дивують дієвістю.

Героіня цього допису - бюджетна миттєва мультирегенеруюча ліфтинг-маска з гіалуроновою кислотою.

Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Arnica Montana Flower Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Parfum, Coloring.

Пакування маски як завжди супер - якісний пластик та шматочок брендованого скотчу як контроль при першому розтині. Тут все алес!

Консистенція - гелева прозора маса. Крапля форму тримає. Наноситься на обличчя легко.

Аромат гіалуроновоі кислоти. Насправді, я не знаю, як вона пахне, але у сироватках більш дорогих брендів цей аромат вже чула. При нанесенні на шкіру аромат випаровується і ніякого дискомфорту не приносить.

Розподілити засіб по шкірі не складає жодних зусиль. Зневоднена шкіра схожа на погано прогрунтоване полотно - вбирає засіб як звичайну зволожуючу сироватку.

Відчуття у процесі носки приємні. Наношу іі хвилин на 15-20, до повного вбирання і роблю своі домашні справи.

Змивається масочка легко теплою водою. Делікатно і цілком ефективно. Замість розколупаних кратерів - бачу у відзеркаленні вузькі отвори і моі вічно роздратовані, червоні щічки приходять до норми. Візуально вирівнює тон, наповнює вологою та освітлює, маскує мімічні зморшки.

Основними перевагами процедури вважаю вирівнювання рельєфу та усунення тьмяності шкіри. Весь наступний догляд вбирається у рази швидше, що свідчить про збільшення проникності. Практично будь-який післядоглядовий засіб працює ефективніше. Тон по шкірі розноситься краще.

Миттєва мультирегенеруюча ліфтинг-маска з гіалуроновою кислотою Sane для обличчя виявилася цілком робочим варіантом для домашнього догляду. А якщо ще іі покласти перед використанням до холодильника - ефект підбадьореноі шкіри гарантований!