Анастасія Фоміна

Фарбуємо волосся вдома

Фарбуємо волосся вдома

Я почала фарбувати своє волосся ще 5 років тому,але за цей час я робила вже декілька спроб «полюбити» свій натуральний колір волосся.Від природи я маю темно-русявий колір,але він не має якогось певного підтону,він мені завжди здавався якимось не цікавим та сірим.Тому метою почати фарбувати волосся стало бажання додати теплий підтон волоссю.Я завжди дуже хотіла мати більш шоколадний відтінок,тому обирала фарби відтінку по типу морозного шоколаду та інше.

Отже,за ці 5 років я користувалася різними фарбами і серед тих які я купляла вже неодноразово є ця фарба від Schwarzkopf Color Expert.

Відтінок у мене 5.0 натуральний темно-коричневий.Це справжній каштановий відтінок,який спочатку має більш холодний підтон з коричневим відливом,а потім вимивається і стає більш шоколадним.Цим відтінком я вже фарбувала волосся і мені сподобався саме той відтінок в який він вимився-в приємний темний каштан.

Фарбуємо волосся вдома

Вміст коробочки фарби стандартний:окиснювач,сама фарба в тубі,рукавички одноразові,інструкція та маска.

Змішати фарбу з окисником не складає труднощів,з нанесенням я теж ніколи не маю проблем і справляюсь з ним без проблем,навпаки навіть більш полюбляю фарбувати своє волосся сама,аніж коли це робить хтось.Отже,ділимо волосся на частини,наносимо і тут одразу випливає мінус цієї фарби -вона капец як воняє.От саме воняє,це такий дуже їдкий аромат фарби,тому рекомендую фарбуватися в добре провітрюваному приміщенні.

Мені однієї упаковки вистачає цілком на фарбування всієї довжини волосся.Тримаю я фарбу близько 20 хв,у мене сивини немає,тому довше мені сенсу тримати не треба.Змиваю з використанням шампуню,потім наношу маску,що йде в комплекті і тримаю ще її на кінчиках десь 5 хв.До речі маска,що йде в комплекті не дуже мені подобається,вона доволі слабенька.

Змиваю маску,сушу волосся і дивимося результат.

Як видно колір стал рівнішим та темнішим(нажаль фото маю тільки такі,бо сфоткати саме довжину по іншому нема було кому).

Волосся на фото виглядає наче зовсім темним та більш русявим нейтральним,але на справді воно має темно-корисний відтінок з більш коричневим підтоном на сонці.Але я напевно наступного разу якщо буду брати цю фарбу,то візьму інший відтінок,бо хочу ще більше теплого підтону,бо нажаль ця фарба при штучному освітленні виглядпє перший час як майже чорна.

Ця фарба мені в цілому подобається(окрім аромату),вона легка у використанні,не викликає алергії чи інших реакції на шкірі,відтінок красивий.

Планую спробувати ще повернутися до фарби Casting Crème Gloss,бо якось вона мені дуже подобалась і по якості і по вибору кольорів.