Кузя Ю-а

Новий тональник 4в1

Новий тональник 4в1

Мультифункціональна тональна основа 4-в-1 Instant Perfector Glow від Maybelline New York - трендовий must-have твоєї косметички.

Обіцянка бренду: Вона створює сяючий макіяж за допомогою поєднання чотирьох продуктів в одному: праймера, консилера, ББ-крему та хайлайтеру. Має легку текстуру, яка готує шкіру, приховує недоліки, підсвічує та вирівнює тон шкіри, а також має зручний аплікатор. У цьому універсальному продукті є все, що вам потрібно! Доступний у 3 відтінках, що адаптуються під тон шкіри

Колір на фото 00. Свотчик на руці! Дійсно прозорий тональник. Не затоновує і не перекриє недоліки. Але підсвітить шкіру і ідеальний на теплу погоду. Реально сяє шкіра! Дуже дорого виглядає.

Можна окремо як хайлайтер. Не консилер, але як праймер теж крутячний. Не обтяжує шкіру. Зручний спонжик. Але не розумію, як його потім мити. Дуже легко наносити на шкіру як кремчик.

Трошки згодом надам свотч і мейк на 01 колір. Бо все ж таки, обрала 01 для денного постійного мейку. Раджу 00 для світлих, для блондиночок і світлошкірих красуньок.

Новий тональник 4в1
Новий тональник 4в1