Олена Романюк

Le Petit Marseillais: мої улюблені гелі для душу

Потроху розбираю свої нещодавні замовлення, не повірите, лежить усе в коробочках, навіть замовлення з ЄС 🤦🏼‍♀️

З гелями для душу Le Petit Marseillais у мене давні та міцні подружні стосунки😍, бачу гарну знижку, тим паче, ще не випробуваний аромат, беру одразу, не думаючи.

Чому саме гелі для душу Le Petit Marseillais?

• прозорі текстура та флакончик (250мл), виробник сам наголошує на Dye-free, тобто без пігментів чи барвників. Я не прихильниця шампунів чи гелів з перламутровим відливом, тому ці, найкращий варіант. Прозорий флакон дозволяє бачити кількість засобу та його стан.
  • ніжні аромати, абсолютно не агресивні, після яких чхаєш (маю сезонну алергію влітку та взимку, тож інтенсивність запахів має велике значення)
  • не пересушують шкіру, не залишають неприємної плівки на тілі, мають нейтральний pH
  • великий вибір ароматів, на усі смаки, ваніль, полуниця, мандарин, квіти, свіжий, карамельно-молочний, солодкий тропічний, усе, що забажаєте.
  • достатньо економні, виливати не треба на себе багато, піноутворення на висоті, легко змиваються зі шкіри. Я майже завжди використовую губку, тому проблем з вспіненням не маю.

Отже, мої нові гелі, це :

Le Petit Marseillais "Мандарин і лайм" обіцяє нам зволоження та свіжість (добре, нехай 😁, мені здається, гель для душу, це завжди про свіжість). Аромат свіжий, цитрусовий, не терпкий кислий, а приємний, п'янкий лайм. Дещо схожий на I love Moschino (на мою суб'єктивну думку).

Le Petit Marseillais "Манго та маракуйя", аромат літа, яскравих, нагрітих сонцем тропічних фруктів, насолоди та вибуху смаків. Смачно, не приторно, нагадує щось з лінійки Superfood Garnier, напевно ж, що серію з папайя.

До речі, по акції я взяла за 44 грн кожен, нині, вже не бачу такої ціни, але завжди можна моніторити та зекономити.

Сміливо раджу ці гелі, дійсно, вони чудові, з різноманітними ароматами на будь-який вибагливий смак чи настрій ❤️