Alina🍒

Patricia Ledo - Smooth MakeUp Base

Всім привіт, красуні🩵

Сьогодні хочу поділитися одним з бюджетних надбань, а саме - базою під макіяж.

Завжди її використовую перед нанесенням тональної основи, бо особисто я без неї - ніяк)

Поїхали😌

Тара продукту виконана з доволі якісного прозорого та на перший погляд міцного та досить товстого скла.

Кришка виконана з дерева, бамбук це чи ні я не берусь казати, але продукт з бамбукової колекції, тоож…най буде так)

Кришечка також міцна і щільно закриває продукт.

Продукт має зручний дозатор, який силою натиску видає стільки продукту, скільки вам необхідно)

База під макіяж прозора з дрібним шиммером, власне через що я його і придбала.

Ви вже неодноразово могли читати, що я полюбляю блискітки і сяяння на шкірі, тож цей продукт не мав шансів не потрапити до мене😅

За консистенцію база зовсім не схожа на силіконові продукти, а подібна до приємного легкого гелю, який при контакті зі шкірою ніжно по ній ковзає і не викликає відчуття, як у мене було, наприклад з базою від Maybelline - Baby Skin Instant Pore Eraser, яка була настільки силіконова та неприємна, що це просто жах і бонусом забивала всі пори.

Єдиним недоліком цієї бази, вважаю її запах.

Він не те щоб поганий, просто я люблю «смачні» косметичні віддушки, а тут аромат мені нагадав лікувальну мінеральну воду.

Продукт добре поглинається, не забиває пори та надає дуже делікатне сяяння шкірі навіть тоді, коли ви вже нанесете тональний крем завдяки часточками шиммеру)

Тон лягає на базу ніжно і залишає гарний вологий фініш.

І звісно ж додаю фото та відео-порівняння з базою та без💫

Я була приємно вражена складовими продукту, де крім віддушки не було виявлено потенційно небезпечних елементів)

В каруселі детальний розбір компонентів:

•бюджетна ціна (199 грн без знижок)

•мінімальний розхід продукту

•легка та приємна у використанні

•гарно вирівнює та готує шкіру до нанесення тональної основи

•неймовірне делікатне сяяння завдяки шиммеру

Для мене це дуже вдала покупка, яку я з задоволенням буду повторювати😌

Дякую вам за увагу🩵