Patricia Ledo - Smooth MakeUp Base
Бюджетна знахідка від Patricia Ledo
Всім привіт, красуні🩵
Сьогодні хочу поділитися одним з бюджетних надбань, а саме - базою під макіяж.
Завжди її використовую перед нанесенням тональної основи, бо особисто я без неї - ніяк)
Поїхали😌
Упакування та дизайн
Тара продукту виконана з доволі якісного прозорого та на перший погляд міцного та досить товстого скла.
Кришка виконана з дерева, бамбук це чи ні я не берусь казати, але продукт з бамбукової колекції, тоож…най буде так)
Кришечка також міцна і щільно закриває продукт.
Продукт має зручний дозатор, який силою натиску видає стільки продукту, скільки вам необхідно)
Консистенція та аромат
База під макіяж прозора з дрібним шиммером, власне через що я його і придбала.
Ви вже неодноразово могли читати, що я полюбляю блискітки і сяяння на шкірі, тож цей продукт не мав шансів не потрапити до мене😅
За консистенцію база зовсім не схожа на силіконові продукти, а подібна до приємного легкого гелю, який при контакті зі шкірою ніжно по ній ковзає і не викликає відчуття, як у мене було, наприклад з базою від Maybelline - Baby Skin Instant Pore Eraser, яка була настільки силіконова та неприємна, що це просто жах і бонусом забивала всі пори.
Єдиним недоліком цієї бази, вважаю її запах.
Він не те щоб поганий, просто я люблю «смачні» косметичні віддушки, а тут аромат мені нагадав лікувальну мінеральну воду.
База у використанні
Продукт добре поглинається, не забиває пори та надає дуже делікатне сяяння шкірі навіть тоді, коли ви вже нанесете тональний крем завдяки часточками шиммеру)
Тон лягає на базу ніжно і залишає гарний вологий фініш.
І звісно ж додаю фото та відео-порівняння з базою та без💫
Склад
Я була приємно вражена складовими продукту, де крім віддушки не було виявлено потенційно небезпечних елементів)
В каруселі детальний розбір компонентів:
Висновки
•бюджетна ціна (199 грн без знижок)
•мінімальний розхід продукту
•легка та приємна у використанні
•гарно вирівнює та готує шкіру до нанесення тональної основи
•неймовірне делікатне сяяння завдяки шиммеру
Для мене це дуже вдала покупка, яку я з задоволенням буду повторювати😌
Дякую вам за увагу🩵
Коментарі (0)