Lily♥️

Ензимна пудра з полином Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash

Ензимна пудра з полином Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash

Я спробувала 1 саше стік – 1 грам, якого мені вистачило на 2 повноцінних рази використання. Можливо хтось ще не знайомий з цим засобом, тому розповідаю.

Isntree – це корейський бренд органічної натуральної косметики. Назва утворена від англійських слів ISland (острів) + Natural (природа) + Tree (дерево), що символізує чистоту та натуральність інгредієнтів, що використовуються. Свооє знайомство з брендом, я розпочала з досить відомої ензимної пудри. Можливо найбільш популярної з продуктів цього бренду. Отож розповідаю.

Ензимна  пудра з полином Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash – очищаючий засіб 2 в 1. Виконує функцію пінки і делікатного пілінгу, м’яко і делікатно відлущує ороговілий шар епідермісу, прискорює процеси регенерації та пом’якшує шкіру. Пудра ефективно очищає пори від забруднення, розчиняє комедони, має антибактеріальну та заспокійливу дію.

Головні функції ензимної пудри:

  • глибоке очищення
  • пілінг
  • звуження та очищення пор
  • відновлення кислотно-лужного балансу
  • має нейтральний баланс – pH 6
  • завдяки збалансованій формулі, не викликає подразнень і не провокує появу сухості, стягнутості

Склад: Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Palmitate, Sodium Lauroyl Glutamate, Diglycerin, Papain, Sea Salt, Artemisia Princeps Leaf Powder (4000 ppm), Allantoin, Maltodextrin, Water.

Основні діючі компоненти:

Екстракт полину – має антибактеріальну та знезаражувальну дію, глибоко очищає пори та розчиняє жирові пробки.

Ензим папайї та сіль мертвого моря – ніжно полірують огрубілу шкіру та активізують процеси оновлення, сприяють загоєнню запалень та покращують колір шкіри.

Аллатоін – стимулює регенерацію тканин, позбавляє шкіру від ороговілих клітин, володіє пом’якшуючими, протизапальними, бактерицидними і загоюючими властивостями.

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОРИСТОВУВАТИ:

Невелику кількість ензимної пудри змішайте з невеликою кількістю води, спіньте, нанесіть легкими круговими рухами на обличчя, уникаючи області навколо очей, ніжно помасажуйте та змийте теплою водою. Використовувати 2-3 рази на тиждень.

МОЇ ВРАЖЕННЯ ПІСЛЯ ВИКОРИСТАННЯ(на чутливій комбінованій шкірі):

  • Мені відразу скажу не сподобався аромат, ніби крейди, чи то аромат мертвого моря, не зрозуміла,проте він не є досить відчутним і не залишається на обличчі.
  • При змішуванні пудри з водою піна виходить досить густа, абразивні компоненти швидко розчиняються, досить комфортно відчувається на обличчі.
  • Проте супер очищення я не побачила: дійсно шкіра більш гладка, але досить стягнута, тому вважаю, що є велика кількість альтернативних варіантів цьому засобу.
  • Хоча брендом заявлено, що ензимна пудра підійде для всіх типів шкіри, за моїми спостереженнями засіб більше підійде для проблемного жирного типу.
Ензимна пудра з полином Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash