Spodobaieva Maryna

Profi Style Leave-In Mask Spray Instant Repair

Profi Style Leave-In Mask Spray Instant Repair

Під впливом інтернету, коли нічого не чекаєш, думаєш, якщо розплутає волосся, вже буде добре. Але виявилось краще за Matrix Miracle Creator 20в1.

Трішки з опису: маска-спрей підходить для всіх типів волосся, це засіб швидкої дії, здатний змінити на краще стан ваших локонів, захистити їх від згубного впливу гарячого фену чи плойки. Особливо рекомендований у догляді за пошкодженими і пересушеними волоссям. Засіб містить всі необхідні зволожувальні та живильні компоненти, екстракт моринги і протеїни пшениці забезпечують повноцінний догляд, насичують вітамінами пасма, пригладжують кутикулу, роблять волосся гладеньким і шовковистим.

У складі маски-спрею є кератин, який заповнює пошкоджені ділянки пасом, зміцнює волосся, візуально робить його густішим і об'ємнішим. Регулярне використання засобу зменшує ламкість локонів, робить їх більш слухняними і податливими під час укладання.

Використовувати можна на сухе та вологе волосся уникаючи коренів.

Спочатку скептично віднеслась до покупки, але хотілось підтримати українського виробника. З приводу термозахисту не впевнена, слабенько. Має густішу текстуру чим звичайні спреї і приємну віддушку. І я цілком задоволена, дійсно полегшує розчісування, волосся трішки обтяжене, надає блиск, знімає статику. Дуже бюджений, надіялась на менше, отримала більше.