𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Огляд 3-х відтінків олівців від Ln pro.

Огляд 3-х відтінків олівців від Ln pro.
Огляд 3-х відтінків олівців від Ln pro.
Огляд 3-х відтінків олівців від Ln pro.
Огляд 3-х відтінків олівців від Ln pro.

Моя колекція олівчиків від Ln pro поповнилась новим відтінком під #103.

Всього в лінійці кайялів для очей від цього бренду є 4 кольори: 101 Carbon, 102 Brown, 103 Smoky і 104 Violet. Останній також тестила в магазині, він має дуже красивий відтінок, який без розтушовки виглядає чорно-фіолетовим, можливо теж придбаю згодом.

Огляд 3-х відтінків олівців від Ln pro.

Від першого знайомства з цими олівцями, я зрозуміла, що вони зі мною надовго, бо це любов з першого нанесення! Ну дуже круті кайали, які захоплюють кольорами і якістю.

До того, як купила 103, самим ходовим у мене був 102, бо цей коричневий просто розкішний. При щільному нанесенні без розтушовки він виглядає навіть як чорний. Обожнюю його.

Ці кайяли для мене багатофункціональні, бо одразу можуть замінити декілька косметичних засобів.

✓ Олівчик можна наносити в зону міжвійки і профарбовувати водну лінію нижньої повіки;

✓ Можна використовувати замість підводки і малювати стрілки;

✓ Кайял зможе замінити тіні для повік, за його допомогою легко зробити макіяж в стилі Smokey eyes.

Ось такі вони універсальні

Доречі, 103 трохи відрізняється від перших двох тим, що має не таку дуже жирну текстуру. Він більш матовий, не так блищить, хоча і ті після застигання теж стають матовими, але 103 одразу такий. У 101 і 102 лише трошечки більш насичена пігментація, але і у Smoky вона чудова.

Усі олівчики мають супер насичені кольори, приємну текстуру, грифель в міру твердий, м'яко малює, наче масляний, лягає щільно, рівномірно. Після нанесення є час, якщо потрібно, розтушувати олівчик, застигає він досить швидко.

У мене всі вони точаться чудово, що навіть не треба класти в холодильник. Грифель не кришиться.

#101 Carbon - вугільно-чорний, гіпер насичений.

#102 Brown - найулюбленіший і до знайомства з 103 був самим ходовим. Без розтушовки він виглядає майже чорним. Якщо розтушувати, то відтінок стає темно-коричневим, дуже красивий. У мене є коричневий кайал від Lamel, але він світліший, більше подобається від Ln pro.

#103 Smoky - коричнево-сірий відтінок, ближче до таупу, холодніший за 102, теж гарний, дуже мені подобається.

Цими олівцями я задоволена, з ними легко працювати, вони без проблем розтушовуються, мають заздрісну стійкість, добре тримаються ( у тому числі і на слизовій), не розмазуються, не подразнюють очі. Змиваються легко, пігмент не фарбує шкіру.

За їх допомогою можно створювати різноманітні макіяжі і ці кайали точно не підведуть. Без них не обходиться жоден щоденний макіяж (лише у поодиноких випадках).

Якщо у вашій косметичці вони ще не поселились, то даремно, олівчики варті уваги! Як бачите - я взяла собі з запасом.