A.

Сухий шампунь для темного волосся Klorane Dry Shampoo Ultra-Gentle With Oat&Ceramide

Сухий шампунь для темного волосся Klorane Dry Shampoo Ultra-Gentle With Oat&Ceramide

Недавно я писала допис про сухий шампунь Klorane Avoine Dry Shampoo With Oat Milk, який для мене став незамінним продуктом. Цього разу я вирішила придбати версію цього шампуню для темного волосся.

Посилання на попередній допис: https://club.makeup.com.ua/post/26515/

Їх відрізняє тільки 3 речі:

  • сухий шампунь для темного волосся має червонуватий відтінок завдяки оксидам заліза у складі, проте цього пігменту на моєму середньо-русому волоссі взагалі не помічаю;
  • інша парфумерна композиція (на мій субʼєктивний погляд, більш приємна в порівнянні із звичайним сухим шампунем, однак також не є "сучасним" ароматом. На щастя, аромат вивітрюється);
  • ціна цього шампуню для темного волосся трошки вища (однак зараз на знижках ціни більш менш однакові).
Сухий шампунь для темного волосся Klorane Dry Shampoo Ultra-Gentle With Oat&Ceramide

Щодо ефекту від шампуню - то в мене тільки позитивні враження. Він працює ефективно, продовжує свіжість волосся при коренях на один день, пігмент при розпилюванні не псує одяг (але я не тестувала його в білій футболці і вам не раджу:). Також шампунь дуже добре змивається в душі і не накопичується на шкірі голови (а в мене досить проблемна шкіра голови).

Якщо обирати між цим сухим шампунем для темного волосся і звичайним від Klorane, то я мабуть обрала б цей виключно через менш вінтажну парфумерну композицію. Але якщо ви носите багато білих речей, як я в теплу погоду, то раджу звернути увагу на звичайний сухий шампунь Klorane (він не залишає білих слідів на темному волоссі).

Дякую за увагу!