Ксенія 💫

Мультифункціоний засіб від the Ordinary.

Мультифункціоний засіб від the Ordinary.

Вітаю усіх!

Сьогодні розповім про одну знахідку, яку повторюю і цієї зими. А коли це ще й за недорого і доступно придбати скрізь, то це вдвічі приємно. Отже, мова про відомий усім бренд the Ordinary, але не дуже чомусь відому їх олійку холодного віджиму з фруктового дерева марула 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil.

Засіб має зручний класичний об'єм 30 мл.

Так, знаю. Олійка для обличчя це досить неоднозначна історія. Тут лише методом проб та помилок, а особливо реакції шкіри.

Для мене олія марули досить універсальна, бо спрямована на пом'якшення і живильні властивості через наявність олеїнової кислоти, а також містить лінолеву кислоту, що зміцнює бар'єр шкіри.

Залишу опис з офіційного сайту :

100% органічна олія холодного віджиму Virgin Marula - це зволожуюча олія, яка допомагає помітно відновити сяючий тон завдяки поєднанню природних антиоксидантів. А оскільки воно виготовлене зі 100% органічної олії насіння марули першого віджиму, отриманого як холодним віджимом, так і нерафінованого, ця дуже багата олія містить олеїнову та лінолеву кислоту, які підтримують зволоження шкіри, а це означає, що воно ідеально підходить для сухої шкіри.

По текстурі так, це олійка, але не щільна, не в'язка, а ніжна. Практично напіпрозора. Віддушка досить приємна, я її практично не відчуваю, що не може не радувати.

Поглинається досить швидко на шкірі, адже не потребує великої кількості: мені на обличчя та шию достатньо лише 1/3 пипетки. Після не має відчуття чогось важкого на обличчі або ж плівки.

Але фініш все-таки буде маслянистим, бо логічно. Вона не поглинається в 0.

Залишки на руках можна використати на ті ж руки або ж на довжину волосся 😉

Цю олійку можна використовувати по-різному: можна на суху шкіру; можна за сироватку на водній основі; можна додавати в крем. А особливо, що не тільки на шкіру обличчя. Також можна і на волосся, і як олійку для кутикули, або по такій же методиці - додавати у крем для рук, що я постійно і роблю у зимовий час.

Для дівчаток постарше раджу її як особливий додатковий догляд за області шиї та декольте.

Моя шкіра нормальна, іноді чутлива, вікова. Не скажу, що взимку вона стає сухою, бо намагаюся не допустити цього. Тому в хід в мене йде в зимовий період все на насичення та максимальне живлення.

Окремим додатковим бонусом цієї олійки є наявність антиоксидантів, що досить важливо в доглядових засобах.

Цю олійку я використовую декількома способами :

по-перше, це найкраще для моєї шкіри живлення після глиняних очищуючих масок. Наношу відразу на напівологе обличчя, попередньо розігрівши засіб між долонями. Прикладуючими рухами, не залишаючи без уваги і область шиї.

Взагалі, не забувайте про шию ніколи, прожовжуйте (дублюйте) нанесення не тільки на обличчя. Вона вам тільки "величезне дякую!" скаже з роками 😘

Повернемося до обличчя.. От просто соло масло і мені достатньо. Нічого більше потім.

Максимальне насичення на весь день. З олійкою головне не занадто.

Я використовую 2 рази на тиждень. Цього вистачає більш ніж. Це якщо в чистому вигляді. Якщо ж як додаткові декілька крапельок в крем нічний, то можна чередувати.

Нанесення олійки на сироватки мені менш сподобалося. Бо є відчуття, що сироватка перешкоджає повному поглинанню її. І результат по ефективності не такий. Але це на моїй шкірі. І скоріш за все, це суто індивідуальний випадок і залежить яка сироватка (від Miraculum).

А от рідненька від the Ordinary (Hyaluronic Acid 2%+B5) краще сприймала олійку. І результат відчуття на шкірі начеб-то дублювався і був довшим. Тому, тут лише досвід може показати як краще буде.

В жодному з вищезазначених прикладів використання (шкіра) в мене не виникло ніяких ні висипань, ні закупорених пор. Взагалі, ця олійка вважається некамедогенною, але особиста реакція на будь-який засіб, від цього, нажаль, ніхто не застрахований.

так як моя шкіра нормально (тобто немає ні висипань, ні чорних цяток, ні підкожників) реагує на цей засіб, я використовую її як базу для масажу Гуаша. Масаж можна виконувати як на сироватці, що не миттєво поглинається шкірою ; на олійці, та зручному комфортному вам кремі, що також не викликає у вас подразнень.

Спокійно, без натискань. Нікуди не поспішаючи.

Як результат - однорідний колір шкіри та гарний тонус 👍

Головне - обирайте НЕ ПЛАСМАСОВИЙ камінчик, а хоча б сплав з натурального каменю.

Ще як додатковий бонус, тримайте камінчик (якщо це камінь) в боковій дверці холодильнику, що дасть вам додатковий лімфодренаж.

На основі досвіду вже 2 років та як відзнака того, що це повторна покупка і навряд чи остання), можу сказати, що Олія холодного віджиму з фруктового дерева марула

The Ordinary 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil не є магічним засобом, який зробить дива.Це ж лише маселко. Але це прекрасний ніжний продукт (порівняно з ін.олійками), що дає шкірі заспокоєння, живлення в повній мірі. Прекрасно працює з нормальною та сухою шкірою. Я використовую лише в холодний перехідний період та зиму, про досвід використання влітку - не знаю.

Усім добра та краси 😘.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨