Marinka🌈Rainbow

Nuxe Huile Prodigieuse Neroli

Nuxe Huile Prodigieuse Neroli

Всім привіт ❤️

В своєму догляді я часто використовую різні сухі олійки для тіла і вирішила потішити себе відносною новинкою Nuxe Huile Prodigieux Neroli.

Як відомо в лінійці Nuxe ця олійка вже п'ята, окрім неї ми всі знаємо класичну з жасмином , рожеву квіткову, олійку rich для дуже сухої шкіри та золотисту з шиммером.

Nuxe Huile Prodigieux Neroli носить приставку bio і відрізняється від попередніх наявністю в складі олії кунжуту та органічної олії з кісточок сливи Д'Енте - це особливий французький сорт слив . Олія веганська,вона не містить компонентів тваринного походження , в складі не менше 42 % інгредієнтів органічного землеробства.

Олійка знаходиться в класичному флаконі з товстого скла дуже красивого ізумрудного кольору. Дозатор як у парфумів ,за допомогою натискання видається необхідна порція і це дуже зручно, оскільки мінімізується ризик пролити олію ,вона після використання не стікає по горлишку та не бруднить флакон. Кришка звичайна металева з фірмовим зображенням дерева . На флаконі є наклейка зі складом ,термінами та іншою інформацією.

Мабуть найбільш цікаве це аромат ,він не схожий на попередні випуски , але як мені сказали "на любителя" )

У олійки є піраміда аромату , композиція складається з нот бергамоту ,лаванди , квітки апельсина, вербени ,петітгрейна та мускусу. Вже якщо подивитися на піраміду то стає зрозумілим що аромат цитрусово-трав'яний ,він трохи дивний але приємний на мій ніс та смак. Мені аромат малює асоціації з осіннім лісом: опале,трохи зів'яле листя, волога деревина та гілочки кедра. Так я його сприймаю.

Склад : SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL ETHER, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL [N2219/A].

Рекомендації по використанню олійки від виробника : Змішайте кілька крапель сухої олійки Nuxe Huile Prodigieuse Néroli з вашим улюбленим кремом для обличчя або зволожувальним лосьйоном для тіла. Таким чином, ви створите власний догляд за шкірою або тілом, збагачений живильними оліями й ароматом неролі.Мультифункціональну суху олійку Nuxe Huile Prodigieuse Néroli можна використовувати щодня влітку і взимку, тобто цілий рік. Нанесіть на чисту шкіру обличчя або тіла. М’яко масажуйте круговими рухами. Також можна нанести на волосся для сяючого блиску.

Я використовую олійку в основному в догляді за тілом після ванни та душу. Дуже подобається наносити її перед сном, аромат приємний та заспокоюючий, створює відчуття гармонії та легкості.

Олійка суха, швидко поглинається і не залишає жирних слідів на одязі . Дуже добре заспокоює шкіру після депіляції та знімає роздратування. Я думаю кожна знайде найкращі варіанти для її застосування. Для мене наразі суха олійка Nuxe Huile Prodigieux Neroli улюблена.

Дякую за увагу 🤗