Новий колір олійки від Lamel
Привіт! Сьогодні розкажу трохи про олійку LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil.
Про неї я дуже багато чула і читала в цьому клубі. І мені також захотілось спробувати. І ось я дізналася що нещодавно додались нові кольори в палітру. Усього кольорів зараз 4- 2 нових і 2 старих кольори.
Я вирішила спробувати саме новий. Хоча у мене до цього не було ніякого з цієї лінійки.
Сам продукт дуже цікавий. Адже при нанесенні на губи колір починає проявлятися лише через декілька секунд. Стає яскравий і тінтує губи так, що якщо ви зітрете сам блиск олійки - то колір все однор залишиться. Мені поки подобається цей продукт.
В носці він легкий. Не липкий ні при нанесенні, ні з часом. Пахне дуже приємно - відчуваютьтся нотки кавуна. Стійкість досит ьгарна - пів дня колір на губах тримається. Так, блиск олійки уходить, але колір тримається. Написано що це Plumping Oil - але збільшення тут нема ніякого, взагалі. Це не мінус цього продукту, просто якщо хочете збільшення - від цього продукту ви його не отримаєте. Але отримаєте гарні соковиті губки! Тому я раджу вам додати цю олійку в свою косметичку!
Номер моєї олійки 404 berry ice
Коментарі (0)