olenamoli

Розчинний Nescafe, Zarkoperfume The Muse та вишуканий десерт

Видалася мені чудова нагода спробувати ці гелі: була акція через пошкодженне подарункове пакування і, таким чином, 3 гелі дісталися мені за 240 грн.
Купувала цей набір заради єдиного - кавового, але улюбленцем став інший.

Об'єднує ці гелі гарна якість. Вони делікатні до шкіри, не сушать, не залишають слизькості. Дуже комфортні та економні у використанні. Але мені важливо, як гель пахне, якщо аромат не подобається, не зможу користуватися, яким би якісним не був засіб.

Отже далі мій рейтинг у цій трійці, і почнемо з розчарування.

"Мигдалевий макарун" - що очікуєш від геля з такою назвою? Аромат десерта, солодкість, ванільність з мигдалевою гірчинкою. Цього всього немає. А є різкий запах прального засоба або ще мені нагадує рідину для мильних бульбашок. YuliHrytskoff каже, що аромат схожий на Zarkoperfume «The Muse». Кому подобається цей парфюм, то зверніть увагу і на гель Мигдалевий макарун.
Не дивлячись на те, що він мені не до душі, знайшла застосування в якості засобу для миття рук. В такому дозованному варіанті запах мене не дратує.

"Кавовий шот" - як вже писала, найбільші сподівання були на цей гель. Хотілося, щоб він був схожий на кавовий гель від Yves Rocher. Це я так сама собі вигадала. 😁 Але нічого спільного в них немає. YR - кремової текстури, шоколадно-кавово-ванільний, насичений аромат. А Dermacol - це як холодний, розбавлений розчинний Nescafe.
Хоч і трохи розчарована, але гель норм, користуюся.

І справжній приємний сюрприз "Макадамія і трюфель". Це єдиний з трійці кремовий гель. В нього найніжніша пінка. Аромат поєднує в собі нотки шоколада, горішків, ванілі, збитих вершків, вареної карамелі та жодної хімозності. Це настільки теплий та огортуючий аромат, що нарешті розумієш назву серії гелів Aroma Ritual.
І однозначно це той гель, який хочеться повторювати.