Анастасія Фоміна

Сироватка з якою не склалося

Сироватка з якою не склалося

Наразі на ринку особливо користуються популярністю сироватки з активними компонентами,які здатні справлятися з певними проблемами.Отак і я начитавшись купу інформації про дію ніацинаміду та цинку на жирну та проблемну шкіру обличчя,повелась на розпіарену сироватку від Cos De Baha.

Зазначу одразу:у мене немає мети тут сказати погане про бренд,розкритикувати продукт,а я хочу поділися лише своїми враженнями та своєю історію.

Сироватка з якою не склалося

Отже,моя шкіра комбінована,я б не назвала іі прям проблемною ,проте висипи іноді є ,жирність теж присутня,є розширені пори,не рівна текстура.Моя шкіра добре завжди реагувала на ніацинамід та цинк,я вже неодноразово використовувала продукти з цими компонентами,проте тут здається щось пішло не так...

Якщо говорити загально про цю сироватку,то:вона представляє собою липкувату рідину,яка доволі густа,немає яскравого аромату.Але саме тут і починається проблема з якою я стикнулася-ця сироватка дуже липка.Ну прям дуже липка,принаймні моя шкіра прям максимально некомфортно себе з нею почала почувати,було відчуття що я намазалась бог зна чим.

Змирившись з липкістю,я вже ж таки залишила сироватку на обличчі і тут здається моя чутлива шкіра не захотіла сприймати чи то цю сироватку чи то компоненти ій не сподобались.Обличчя стало в мить червоним і з'явилися червоні плями.Обличчя стало аж пекти,злякалася я тоді не на жарт.

Проте як тільки змила я її -одразу все заспокоїлось.

Я такого не очікувала,моя шкіра хоч і чутлива проте такого в мене не було.І до речі до нанесення на шкіру,я робила тест на руці і все було ок,але ж рука то не обличчя і тому ніхто не застрахований був отримати таку реакцію.

Скажу відверто,я більше не готова навіть намагатися спробувати ще раз цей продукт,бо очевидно ,що він мені не підходить.Тому нажаль тут не буде історії як я хотіла ідеальну шкіру і отримала її після використання цієї сироватки.І наголошу,проблема не в сироватці ймовірно,а в реакції на моїй саме шкірі.Все ж таки всі ми різні,і не завжди все,що підходить комусь може підійти і тобі.

Ця історія,нащастя тепер лише досвід для можї шкіри,а головне що все закінчилось добре.Зараз доля цієї сироватки вирішена-вона відправиться до нової власниці,яка вже неодноразово її купляла та користувалась.Я лише рада,що вона буде радуватися когось іншого.

Ну а ця історія вам тут для того,щоб ви пам'ятали,що в косметиці все завжди індивідуально)