Кольорова туш Hean Color Mascara Emerald та рідка підводка Maxi Color Play Eyeliner Green
Яскрава парочка для поціновувачів зеленого💚
Ідеальне комбо для цікавих макіяжів, з яким ви точно не залишитесь без уваги!
Рідка підводка Maxi Color Play Eyeliner у відтінку Green мае насичену текстуру
Дуже гарний зелений колір, щільний, не плямистий. Мені не дуже зручний апликатор, бо хотілося б пензель або хоча б фетр на кінці, але ні - там просто твердий не гнучкий аплікатор, наче якась дерев'яха. Проте, за таку бюджетну ціну я не маю ніяких претензій і в змозі нафарбуватись і такім аплікатором, бо сам продукт гарний. Стрілочки стійки, не течуть та не розтріскуються протягом дня. В мене ця підводка вже десь півроку і не змінила текстуру, все так же гарно малює
Туш мені подарувала подруга, бо я хотіла зелену і ніяк не могла вибрати
Має зручну силіконову щіточку, з одного боку з длинішими щетинками, яка гарно профарбовує та надає непоганого об'єму віям. Колір Emerald дуже цікавий, такій зелений з нотками бірюзового і покі туш ще волога навіть виглядає трошки голубоватою. Під різним освітленням він грає різніми відтінками - це виглядає класно. Я нашаровую декілька шарів, бо люблю, коли на віях багато туші, яле і з 1 шару колір яскравий. Туш не заявлена як вологостійка, та в мене вона не відбивається та не осипається під очі впродовж дня.
Раджу спробувати усім, хто користується кольоровими тушами та в пошуках чогось нового
Коментарі (0)