Juli Butik

Кондиціонер для волосся з оцтом Barwa Natural Apple Cider Vinefas Hair Conditioner Tube

Кондиціонер для волосся з оцтом Barwa Natural Apple Cider Vinefas Hair Conditioner Tube
Кондиціонер для волосся з оцтом Barwa Natural Apple Cider Vinefas Hair Conditioner Tube
Кондиціонер для волосся з оцтом Barwa Natural Apple Cider Vinefas Hair Conditioner Tube

Кондиціонер має прекрасний аромат яблук та квітів, на волоссі довго не тримається. Не нав'язливий. Він такий освіжаючий ♥

Консистенція густа.

Тримаю кондиціонер на волоссі близько хвилини, і то якщо вистачає мого терпіння (що буває не часто). А зазвичай нанесла та змила))))) Та не зважаючи на це ефект присутній, волосся миттєво стає гладеньким, шовковистим та блискучим. Добре зволожує кінці, в мене вони сухі та посічені. Прибирає пухнастість, волосся після використання виглядає красивим та доглянутим.

Засіб дійсно вартий уваги, він не поступається в ефективності більш дорощим виробам.

Кондиціонер для волосся з оцтом Barwa Natural Apple Cider Vinefas Hair Conditioner Tube

Aqua - розчинник (Цілком безпечно)

Cetearyl Alcohol - суміш цетилового та стеарилового спиртів. Структуроутворювач та емолент в емульсіях (пом'якшувач). У косметиці також використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. Зменшує кількість піни, що утворюється, або повністю запобігають її появі. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. (Цілком безпечно)

Behentrimonium Chloride - БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей. Є антистатиком і консервантом, а також емульгатором.

(Середня безпека)

Vitis Vinifera Seed Oil - ОЛІЯ ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ (НАСІННЯ) - продукт пресування кісточок винограду (Vitis vinifera). За своїм складом та властивостями близько до соняшникової олії. Містить тригліцериди лінолевої (70%), олеїнової (25%) та пальмітинової (5-10%) кислот. Має виражену зволожуючу дію. (Безпечно)

Acetum - Оцет володіє природними очисними, та антибактеріальними властивостями. Є натуральним і безпечним інгредієнтом для сучасних засобів по догляду за шкірою та волоссям. Завдяки багатьом корисним властивостям його використовують як антисептик, солюбілізатор, в’яжучий, антиоксидантний, очисний і підкислюючий засіб. Яблучний оцет містить AHA, які відлущують мертві, тьмяні та пігментовані клітини з поверхні шкіри. Він прискорює регенерацію клітин шкіри та покращує швидкість оновлення. Крім того, він усуває надлишки шкірного сала. Є природним консервантом, який продовжує термін придатності продукту без негативних наслідків. Бореться з лупою, мікробами та надлишком жиру. (Цілком безпечно)

Prunus Armeniaca Fruit Extract - латинська назва абрикоса, також відома як вірменська слива. ЕКСТРАКТ АБРИКОСА виготовляють із плодів Prunus armeniaca. (Безпечно)

Prunus Persica Fruit Extract - ПЕРСИК ЗВИЧАЙНИЙ. Містяться органічні кислоти (яблучна, лимонна та ін), вітаміни А, В1, В2, В1?, РР, С, ефірна олія. Має протизапальні, антиоксидантні та бактерицидні властивості. (Безпечно)

Pyrus Malus Fruit Extract - ЯБЛУНЯ (Malus) Свіжі плоди і листя містять пектинові речовини, білки, катехіни, органічні кислоти (яблучна, винна, лимонна, хлорогенова, саліцилова, арабінова, борна, аскорбінова), вітаміни В1, В2, В3, каротин, цукру, клітковину, фосфору, флавоноїди, амігдалін, ефірна та жирна олії. (Безпечно)

Panthenol - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. (Цілком безпечно)

Olus Oil - Рослинний вазелін. Він виготовлений із суміші тригліцеридів кокосової та пальмової олії. Це чудовий пом’якшувальний і зволожуючий засіб, який утворює бар’єр на шкірі, запобігаючи втраті гідратації. Підходить для сухої та чутливої шкіри. Рослинний вазелін можна додавати практично в будь-які косметичні засоби, які потребують хорошої основи або ліпідів. Завдяки унікальному складу не забиває пори, не залишає жирних плям, повністю вбирається. Рослинний вазелін або Olus може повністю замінити синтетичний вазелін, виготовлений на основі нафти (мінеральних масел). Завдяки своїй надзвичайній міцності він збільшує термін придатності продуктів. Гарно розмазується. (Безпечно)

Tocopherol - ВІТАМІН Е міститься в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. (Цілком безпечно)

Linoleic Acid - ЛІНОЛЕОВА КИСЛОТА одна з основних незамінних жирних кислот. Відіграє важливу роль у забезпеченні бар'єрної функції шкіри. У значних кількостях міститься в лляній, соняшниковій, кукурудзяній, соєвій олії. Лінолева кислота, або вітамін F, забезпечує вологість і «повноту», що не обтяжує шкіру. Вона зміцнює і захищає шкірний бар'єр, тим самим допомагаючи захищати від ультрафіолетових променів (Цілком безпечно)

Linolenic Acid - ЛІНОЛЕНОВА КИСЛОТА одна з основних незамінних жирних кислот. Відіграє важливу роль у забезпеченні бар'єрної функції шкіри. Ненасичена кислота. Природні джерела - олія чорної смородини, олія примули та олія бурачника. (Цілком безпечно)

Tocopheryl Acetate - антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. (Безпечно)

Retinyl Palmitate - має пом'якшувальну дію на шкіру, підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки.

Є потужним антиоксидантом. Дані дослідження FDA показують, що ретинілпальмітат при нанесенні на шкіру у присутності сонячного світла може прискорити розвиток пухлин та уражень шкіри. (Середня безпека)

Bioflavonoids - Біофлавоноїди - це група сполук, що містяться в рослинах. Наприклад, найбільше біофлавоноїдів містить зелений чай, цибуля, цитрусові, вишня, слива, ягоди. Діє як антиоксидант, запобігає руйнуванню колагену вільними радикалами. Також запобігає руйнуванню гіалуронової кислоти шляхом запобігання ферменту гіалуронідази. Таким чином, це допомагає краще підтримувати вологість шкіри. Він має протизапальну дію. (Цілком безпечно)

Biotin - Біотин (вітамін Н) міститься в дріжджах, вівсі, цвітній капусті, грибах, моркві, томатах, квасолі та ін., а також у продуктах тваринного походження: молоці, яйцях, печінці. У косметиці використовується в засобах догляду за сухою і шкірою, що лущиться, в препаратах для зміцнення і проти випадання волосся, регулює діяльність сальних залоз. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму. (Цілком безпечно)

Pyridoxine HCL - ПІРИДОКСИН ГІДРОХЛОРИД СОЛЯНОКИСЛИЙ - одна з форм водорозчинного вітаміну В6. До складу косметичних засобів включається як детоксикувальна добавка. (Безпечно)

Cetrimonium Chloride - ЦЕТИЛТРИМЕТИЛАМОНІЙ ХЛОРИД використовується як катіонне ПАР, емульгатор, консервант, антимікробна добавка, антистатик. Входить до складу кондиціювання шампунів, ополіскувачів, барвників для волосся. Група експертів переглянула наявні наукові дані та дійшла висновку, що хлорид центримонію безпечний для використання в продуктах, що змиваються, і залишають на продуктах до 0,25%. (Середня безпека)

Propylene Glycol - ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води. При використанні в невеликих кількостях, щоб продукти не плавилися при сильній температурі або не замерзали, коли холодно. Пропіленгліколь також допомагає активним інгредієнтам проникати в шкіру. Пропіленгліколь часто використовується як допоміжний засіб для розчинення інших сировинних матеріалів, таких як парабени. Він використовується в косметичних рецептах, таких як креми та лосьйони, у типових рівнях використання 1-5%. (Допустимо)

Polysorbate 20 - ПОЛІСОРБАТ 20 емульгатор, стабілізатор, диспергуючий агент. Залежно від системи може бути і піноутворювачем і антиспівачем. Може бути компонентом ароматів. Використовується практично у всьому спектрі косметичної продукції. Зареєстрований як харчова добавка Е432. (Допустимо)

Polysorbate 80 - ПОЛІСОРБАТ 80 неіоногенне ПАР. Емульгатор, диспергатор, піногасник. Гарний солюбілізатор. Використовується у засобах для догляду за шкірою. (Допустимо)

Parfum - парфумування (Середня безпека)

Linalool - ЛІНАЛООЛ - рідина з сильним квітковим запахом та деревним відтінком. Входить до складу ефірних олій рожевого дерева, лаванди, лавандина, мускатної шавлії, коріандру, петігренового масла та ін. Дуже часто використовується в парфумерних композиціях і віддушках різного призначення, а також служить важливим вихідним напівпродуктом для синтезу гами інших запашних речовин та вітаміну Е. (Допустимо)

Citric Acid - ЛИМОННА КИСЛОТА, отримують із природних рослинних джерел (лимон, брусниця та інших.) чи ферментацією з цукру. Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. Іноді використовують як регулятор рН косметичних виробів. (Цілком безпечно)