Laneige Water Sleeping Mask
Чи потрібно купувати?
Laneige дуже популярний корейський бренд, який завоював довіру на нашому ринку. Дуже класно, що майже всі продукти є в маленькому форматі. Нажаль маска для губ в мене вже була іншого виробника, тож я вирішила спробувати нічну маску для обличчя. В складі нам обіцяють досить рідкісні органічні компоненти, що нормалізують мікробіом шкірного покрову та забезпечать комплексний повноцінний догляд за епідермісом.
Особливості з опису Laneige Water Sleeping Mask:
- інтенсивно та тривало зволожує.;
- покращує колір обличчя;
- сприяє розгладжуванню зморшок;
- у складі цінні витяжки з чайного листя;
- включає ефективний комплекс пребіотиків;
- вирізняється супер легкою гелевою консистенцією;
- діє як захисний екран від патогенних бактерій;
- підвищує тонус шкіри, відновлюючи її;
- приводить до норми баланс вологи;
- повертає шкірному покриву нормальний стан після нічного сну.
Склад: Water, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Root Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Beta-Glucan, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Ascorbyl Glucoside, Magnesium Sulfate, Zinc Sulfate, Manganese Sulfate, Calcium Chloride, Potassium Alginate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polysorbate 20, Dimethicone, Dimethiconol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Stearyl Behenate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydroxypropyl Bispalmitamide MEA, Inulin Lauryl Carbamate, Alcohol, 1, 2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Tromethamine, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance, CI 42090
Застосування: нанесіть маску за 30 хвилин до сну, розподіліть залишки на область декольте та шиї. Вранці вмити обличчя теплою водою. Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень.
Нажаль змити теплою водою не допоможе, краще додатково використовувати пінку чи гель для вмивання. Купувала в фізичному магазині і склад був наскільки мілкий, вирішила вже подивитися вдома.
З хорошого спочатку мені сподобалось, легка, гелева текстура, при нанесенні тонким шаром, не було відчуття липкості. Приємна свіжа віддушка, дуже економна, але…
На другому тижні, я розумію, що стан шкіри погіршився, зʼявилися нові висипання, забилися пори. А з нового догляду була маска.
Тут я згадала, що треба подивитися склад.
Перше, що я відразу бачу, це силікони. Саме силікони, не один, ПʼЯТЬ різних похідних. Друге звичайний спирт. Розчарування, для мене силікони найгірше, що може бути в складі. Взагалі не рекомендую цю маску для жирної, комбінованої та проблемної шкіри. Можливо для сухої вона дасть ефект зволоження, але за рахунок чого?
Коментарі (0)