Iryna Koval

Mermade Boyfriend

Mermade Boyfriend
Mermade Boyfriend
Mermade Boyfriend
Mermade Boyfriend

Сьогодні день закоханих, я відкриваю своє серце і зізнаюся в своїй нескінченній любові до бренду Mermade. Для мене це не просто косметика - це засоби з величезним проявом турботи, які дають насолодитися кожним моментом догляду за собою. Обожнюю всі засоби бренду, але сьогодні хочу познайомити вас з парфумованим кремом для рук Boyfriend.

Пакування крему - це справжнє естетичне задоволення. Мінімалістичний дизайн з приємним написом легко привертають увагу і точно додадуть стилю образу.

Текстура крему - густа, але не важка, схожа на баттер, легко розподіляється і швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки.

Mermade Boyfriend

Після використання крему ручки відчувають себе неймовірно. Шкіра стає ніжною, оксамитовою на дотик, а відчуття комфорту триває протягом всього дня. Крем ідеально справляється з сухістю та гарно живить шкіру.

Початкові ноти: м'ята, рожевий перець, листя фіалки;

Ноти серця: ананас, диня, шавлія;

Кінцеві ноти: каштан, ваніль, кедр, амброве дерево.

Він подібний до свіжого фруктового коктейлю, який змішується з трав’яними нотами, створюючи чудову гармонію між свіжістю та теплом. Цей аромат відзначається високою стійкістю, навіть після кількох годин він продовжує радувати своєю присутністю.

Склад париємно вразив своєю природністю та корисними компонентами:

1. Комплекс олій та баттерів на основі олії авокадо, баттеру Ши та манго: Ці інгредієнти інтенсивно живлять шкіру, повертаючи їй сяяння та природну красу.

2. Вітаміни A, E, C, B5: Ці вітаміни допомагають відновити шкіру та запустити процес регенерації пошкодженої шкіри, знімаючи почервоніння та заспокоюючи подразнені ділянки.

Крім того, важливо відзначити, що цей крем не містить мінеральної олії, силіконів та барвників.

Парфумований крем для рук Boyfriend - це справжнє задоволення, я в захваті від його ефективності та дбайливої турботи про шкіру рук, обов’язково планую спробувати і інші аромати.