Фісташка

Порівняння тушей Maybelline New York Lash Sensational Sky High і Cosmic Black

Порівняння тушей Maybelline New York Lash Sensational Sky High і Cosmic Black

Дуже люблю туші від Maybelline. Десь 5 років тому я користувалась Lash Sensational Full Fan на повторі. Вона мені дуже подобалась. Але останнім часом я пересіла на термотуш Heimish.

Ось тут писала про неї:

https://club.makeup.com.ua/post/20585/

І мені було дуже цікаво спробувати іншу туш з іншою щіточкою. Тому була дуже рада, що ці продукти були в боксі.

Пластиковий стандартний тюбик з назвою і основною інформацією про продукт. Щіточка пряма з маленькими силіконовими зубчиками. Вона дуже гнучка і при використанні вигинається. Треба до цього звикнути. Я звикла користуватись більш пухнастими вигнутими щіточками. Такими мені зазвичай легше прочесати і розділити вії.

В використанні туш досить зручна, але мені треба було трошки звикнути до цієї щіточки. Але після кількох використань я оцінила зручність. Те, що вона гнучка, дозволяє профарбувати всі вії і в кутиках. Туш добре подовжує вії, робить їх більш товстими, а погляд виразним.

А тепер перейдемо до відмінностей між двома цими тушами.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High – сподобалась найбільше. Щоденний чорний колір, супер подовження, вії не склеюються, тримається до самого вечора і не сипеться під очі.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black – ця туш більш чорна. Це може бути непомітно, якщо нанести їх по черзі, але коли я нанесла одну туш на одне око, а іншу на інше, то в дзеркалі видно було різницю. Добре, що я не пішла на роботу так :). Але тут є проблемка. Мені ця туш трошки склеює вії. З попередньою такого не було. Мені здається, що різниця між ними не в кольорі продукту, а в формулі. Ця туш наносить більш товстий шар на вії і тому виглядає чорнішою, але тому мені вона і склеює вії.

Порада: при перших 3-4 використаннях не наносьте одразу на вії після того, як витягли щіточку. Спочатку більш ретельно зніміть залишки туші. Це трапляється з 70% тушей, але тут прямо дуже помітно. При наступних використаннях обмежувач вже нормально знімає залишки продукту.

Свої вії у мене довгі, підкручені, але колір тільки у коренів. Від середини вони білі і тому без туші не видно що вони такі довгі. На фото по черзі будуть порівняння цих двох тушей.

Після тестування туші від Maybelline з подарункового боксу, можу зробити наступні висновки:

- Рожева туш Lash Sensational Sky High мені дуже сподобалась. Її можна використовувати на щодень, оскільки вона чудово подовжує вії, не склеюється і тримається протягом усього дня.

- Чорна туш Lash Sensational Sky High Cosmic Black також має свої переваги, але має деякі недоліки. Вона надає віям ще більш чорний колір, але у мене вона трошки склеює вії. Це може бути зумовлено формулою продукту.

У загальному, я рекомендую рожеву туш Lash Sensational Sky High для повсякденного використання, оцінюючи її на 5 з 5. Щодо чорної туші Lash Sensational Sky High Cosmic Black, я б оцінила її на 4 з 5, враховуючи невеликий недолік зі склеюванням вій.