#50shadesofred
💋L'Oreal Paris Color Riche Intense Volume Matte 💋 У відтінку 336
L'Oreal Paris Color Riche Intense Volume Matte матова помада для губ у відтінку 336 Le Rouge Avant Garde -Червоний колір кохання 💋. Для мене ідеальний класичний. Такий давно шукала.
Порівнюючи його з 346 - Le Rouge Determination, мій відтінок холодніший і темніший, а от 346 підійде дівчатам з теплим кольоротипом ❤️ і світленьким !
Упаковка шикарна, дуже стильна. Тонкий, витягнутий корпус. Чорний і матовий.
Пігментація чудова, помада не плішивить, наноситься щільним шаром, водночас губам комфортно, немає ефекту маски. Фініш матовий, але не глухий.
Аромат легкий і приємний , схожий на аромат помади від YSL.
Стійкість відмінна. Витримує не жирний перекус, трохи з'їдається з внутрішньої сторони губ. Сходить акуратно, без шматків. Не розмазується.
Червону помаду як і білий пуховик щє треба вміти носити ( це не про мене 🤣)
У носінні дуже комфортна, немає відчуття стягнутості, але ввечері губи після вмивання все ж сухі і треба нанести бальзамчик .
Якщо у вас є лущення , то перед нанесенням помад зробіть скрабик :
❣️Крапля меду, оливкої олії , і трохи мілкого цукру ❣️
Перед нанесенням помади я наношу тоненько бальзамчик для губ .
Підбиваючи підсумок. Помада розкішна. Відтінки красиві, яскраві. Нанесення зручне, стійкість відмінна і все це за доступною ціною( я брала по акції зі знижкою)
Олівчик для губ Eveline Cosmetics Max Intense Colour 30 - Berry Rose, просто чудовий і щє за таку ціну !
Лак Catrice ICONails Gel Lacquer Nagellack
у відтінку 02 - класичний червоний ❤️обожнюю його
Бажаю всім кохання 💋бо лише воно врятує світ !
Коментарі (0)