𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Туш, яка підкорює серця

Туш, яка підкорює серця
Туш, яка підкорює серця
Туш, яка підкорює серця

Вітаю усіх з днем закоханих!!! ❤️

І ще один пост про мою улюбленицю. Чи змінилися з часом мої враження?

Туш, яка підкорює серця

Використовую цю туш вже майже місяць, іноді чередую її з Lush sensational Burgundy і хочеться сказати, що рука до чорної зараз зовсім не тягнеться. Не пам'ятаю коли останній раз використовувала black (можливо місяці 2-3 назад). Після знайомства з коричневими інших зовсім не хочеться.

Sky high Burgundy haze за весь цей час все также гарно фарбує, консистенція поки не змінилася. Туш гарно подовжує, надає об'єм, склеювання мінімальне, як грудочки. І головне - колір. Ох цей колір! Візуально туш має винний відтінок, а на віях виглядає темно-баклажановою. І я не погоджуюся з тими, хто каже, що туш звичайна чорна і не має ніякого кольору. Так, вона може виглядати немов чорна, але все таки при гарному освітленні проявляється її незвичайний відтінок. І я бачу різницю, бо вона очевидна. Якщо чесно, то мені навіть подобається, що у неї саме такий колір, а не більш виражений, бо в такому разі вона була б світліша. Я ще ні разу не бачила кольорових тушей (сині, зелені, рожеві і т.д.), які б ідеально і акуратно виглядали на віях.

Туш від Maybelline Burgundy (haze чи brown) чудово підійде зеленооким дівчатам, а також з голубими очима. Але й прекрасно буде виглядати й на інших.

Ця Sky high дуже мені подобається. Вона комфортно відчувається, не подразнює очі, не осипається, легко змивається. Щіточка зручна, та єдине що - після Lush sensational вона надто для мене м'яка, треба звикати, бо дуже гнучка.

Новинка варта уваги, особливо якщо полюбляєте цю лінійку. Я покупку обов'язково ще повторю.